zephyrous7
Θαμώνας
Σαν αυτο-(α)διδακτος ντραμερ (παιζω αποσπασματικα περιπου 10 χρονια, αλλα θα μπορουσα να ειχα μαθει τα ιδια πραγματα σε 1 χρονο αν ειχα δασκαλο - αλλο θεμα αυτο) δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε στη ζωη μου μετρονομο, αλλα ουτε καν το μετρημα με το αριστερο ποδι. Δεν εχω μελετησει ποτε rudiments ή οποιαδήποτε άσκηση για sticking, ουτε καν την πρωτη σελιδα καποιου σχετικου βιβλιου δεν εχω κοιταξει για να ειμαι ειλικρινης. Ειμαι επισημως κουλος. Απλα παιζω με το αυτι οπως μου βγαινει. Καθε φορα που ακουγα για μετρονομο απο αλλους ελεγα παντα ''ωχ παναγια μου''. Πριν ενα χρονο πηρα ενα ηλεκτρονικο σετ, του οποιου ο εγκεφαλος εχει (φυσικα) μετρονομο. Στην αρχη τον σνομπαρα (απο φοβο) αλλα, μετα ειπα να παρακαμψω το φοβο μου και να δοκιμασω μερικα κομματια του γκρουπ που εχω με τους φιλους μου να δω τι ψαρια πιανω. Προς μεγαλη μου εκπληξη το πραγμα πηγε πολυ καλυτερα απ οτι περιμενα και σε συνολο 5-6 κομματιων, οι ''αχρονίες'' ήταν ελαχιστες. Οχι μονο εφιαλτικος δε μου φανηκε ο μετρονομος, αλλα μαλλον βοηθητικος.
Επειδη με τα χρονια εχω καταλαβει οτι δεν εχω περισσοτερο ταλεντο στα τυμπανα απο το μεσο ανθρωπο, μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα την αποψη καποιων πιο ψημενων απο μενα σχετικα, οπως επισης θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια. Δηλαδη να παιζει με αξιοπρεπη ακριβεια χωρις να εχει χρησιμοιποιησει ποτε μετρονομο η καποιου ειδους μετρημα. Ενταξει, δεν παιζω ιδιαιτερα περιπλοκους ρυθμους η γεμισματα, αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.
Δε μπορεσα να διαβασω ολοκληρο το θρεντ, συγνωμη αν συζητηθηκε ηδη κατι παρομοιο.
Επειδη με τα χρονια εχω καταλαβει οτι δεν εχω περισσοτερο ταλεντο στα τυμπανα απο το μεσο ανθρωπο, μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα την αποψη καποιων πιο ψημενων απο μενα σχετικα, οπως επισης θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια. Δηλαδη να παιζει με αξιοπρεπη ακριβεια χωρις να εχει χρησιμοιποιησει ποτε μετρονομο η καποιου ειδους μετρημα. Ενταξει, δεν παιζω ιδιαιτερα περιπλοκους ρυθμους η γεμισματα, αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.
Δε μπορεσα να διαβασω ολοκληρο το θρεντ, συγνωμη αν συζητηθηκε ηδη κατι παρομοιο.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: