Εξωτερική κάρτα ήχου.

...Γενικοτερα, για αξιοπιστη workstation λειτουργια δεν πρεπει να εισαι στο cutting edge της τεχνολογιας...
οπα αν ειναι ετσι να βαλει Win XP - SP3!!! σοβαρα μιλαω!!!!!
λειτουργικαρα με νοσταλγια αλλα και χρησιμοτητα?!!!!!
ο LK οταν το ειχε κανει ειχε δουλεψει μια χαρα!
πλακα πλακα ενα virtual μηχανηματακι, να μη τρωει πολλους πορους απο το υπαρχον οταν το ανοιγεις, με Win 10, δεν ειναι καθολου κακη ιδεα! και με ενα "ESC", ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ 11, ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ HDMI!!!!!!!!!!

...έχω ένα λειτουργικό για όλα και πήγα και στα 11 και τώρα που έγινε αυτό που έτυχε εχθές να πάω να τη δουλέψω γιατί δούλευε παράλληλα με την onboard που χρησιμοποιώ για παιχνίδια κλπ. και τωρα μαθαίνετε ότι σπεύδω στον Ναό στη Ναυαρίνου να πάρω την arturia. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο thread του άλλου φίλου και τις συμβουλές. μετά την αγορά και επί της ευκαιρίας θα ακολουθήσει παραδοσιακά και review μου. Θα είμαι πολύ αυστηρός στα τεστ και την κριτική.😡😄
ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΚΩΣ ΔΩΣΕ!!!!!!!!!!
καλοριζικη και περιμενουμε τη κριτικη ε;;;;;
το οτι θα αξιοποιηθει οπως της πρεπει, αυτο ειναι σιγουρο!!!

Virtual μηχανημα δε θα συνιστουσα, δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις επιπλεον layers οταν θελεις real time αποδοση. Ενα dual boot ομως δουλευει μια χαρα, εχω ενα test machine ετσι, windows και linux, βεβαια εχουν μεινει υπερβολικα πολυ καιρο χωρις update τα windows και δεν τρεχει τα καινουργια vst καλα, εδω ειναι και το προβλημα σε μια τετοια προσεγγιση, διοτι ΚΑΙ τα μουσικα προγραμματα κυνηγουν τις εξελιξεις. Οτι ομως τρεχει ηδη, το τρεχει εγγυημενα.

Επισης, ωραια τα windows XP, αλλα δυστυχως πρεπει να εχεις παλιο μηχανημα, σε καινουργιο δεν μπαινουν. Οπως και τα windows 7, φοβερο λειτουργικο αλλα ουτε σε καινουργιο μηχανημα μπαινει, ουτε καινουργιο DAW και τετοια μπορεις να βαλεις.

Ειπαμε να μην εισαι στο cutting edge, αλλα ειναι τρομερες οι εξελιξεις στα μουσικα προγραμματα, ειναι κριμα να μεινει κανεις σε προηγουμενες δεκαετιες. Μια version πισω να εισαι στα windows ειναι το ιδανικο ΙΜΗΟ, και δοκιμασμενα θα ειναι τα προγραμματα και μεσα στην εξελιξη. Windows 11 λοιπον οταν βγουν τα 12 :ROFLMAO: Για οσους βεβαια θελουν να ακολουθουν την εξελιξη, ετσι; Διαφορετικα, αν θες να μεινεις στα XP και το cubase sx3 που ηταν ο LK, μενεις εκει.

ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΚΩΣ ΔΩΣΕ!!!!!!!!!!
καλοριζικη και περιμενουμε τη κριτικη ε;;;;;
το οτι θα αξιοποιηθει οπως της πρεπει, αυτο ειναι σιγουρο!!!
Τι κρατάει ο cos;🤣

Attachments

• IMG_20260926_140426.jpg
    IMG_20260926_140426.jpg
    1.3 MB · Εμφανίσεις: 0

Trending...

Νέα θέματα

Back