Haris
Noiz Addict
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!audiokostas είπε:Α ναι. Πιστεύω όμως ότι οι μετρονόμοι είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο.
Κάποτε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. ;D
Γαμώτο... Εμείς τελικά θα 'πρεπε να έχουμε παίξει μαζί!
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!audiokostas είπε:Α ναι. Πιστεύω όμως ότι οι μετρονόμοι είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο.
Κάποτε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. ;D
LIVE είπαμε όπως τον παλιό καλό καιρόSuperfunk είπε:μα ακριβως για να ΜΗΝ κανω editing γραφω παντα με μετρονομο, ωστε να μπορω να βαλω οτι sequenced part θελω....μετα![]()
Στο πρωτο μισο συμφωνω.Το ντραμερ δεν τον "χρησιμοποιω" ποτε σαν μετρονομο.Superfunk είπε:μπα,εμεις ΠΑΝΤΑ ετσι γραφουμε απλα..ακουμε ταυτοχρονα ΚΑΙ το μετρονομο,συνηθως μαλιστα ο μονος που τον ακουει ειναι ο ντραμμερ και εμεις παιζουμε πανω του
Που να δεις αν έχεις πιει και κανένα ...ακατονόμαστο πόσο τραβάςmakam είπε:Τώρα μέσα από όλα αυτά τα χρόνια πρόβας και ηχογράφησης με μετρονόμο ή χωρίς, οι δικές μου παρατηρήσεις σε αυτό που λέμε σωστό timing και με λίγη δόση χιούμορ:
Οταν βιάζεσαι (να φύγεις γιατί άργησες) ΤΡΕΧΕΙΣ.
Οταν είσαι αγχωμένος ή γενικά αγχώδης τύπος, πάλι ΤΡΕΧΕΙΣ.
Αν πεινάς φάε, αν θέλεις τουαλέτα πήγαινε εγκαίρως, γιατί θα ΤΡΕΧΕΙΣ.
Αν 'στην πεί' ο ηχολήπτης ή ο συνάδελφος στο studio, γείωσέ τους γιατί θα ΚΟΥΝΑΣ.
Αν δεν ακούς καλά την μίξη, πάλι θα ΚΟΥΝΑΣ.
Αν πιείς παραπάνω στο live, θα ΤΡΑΒΑΣ.
Εκτός κι αν είσαι ο Donald Fagen το '76, γράφεις το Aja και έχεις έναν ολόκληρο χρόνο (και βάλε) studio time, πληρωμένο απο άλλους. ;DΔυστυχώς τα παραπάνω, δεν τα αντιλαμβάνεσαι, παρά μόνο όταν ακούσεις τον εαυτό σου ηχογραφημένο και τότε θα είναι αργά...
Χαχαχα.Xάρη Λες να φταίει αυτό και βαριούνται να παίηουν steppers και παίζουν Half time????Haris είπε:Που να δεις αν έχεις πιει και κανένα ...ακατονόμαστο πόσο τραβάς. Δεν είναι τυχαίο που η ρέγκε είναι τόσο laid back...
συγνωμη σας λεει τιποτα το γκρουπ των Socrates drunk the conium ? Νομιζω οτι αξιζει να πεταξεις το μετρονομο απο το παραθυρο γιατι οντως παιζανε καταπληκτικα.Superfunk είπε:μπα,εμεις ΠΑΝΤΑ ετσι γραφουμε απλα..ακουμε ταυτοχρονα ΚΑΙ το μετρονομο,συνηθως μαλιστα ο μονος που τον ακουει ειναι ο ντραμμερ και εμεις παιζουμε πανω του
αυτο το κανουμε κυριως λογω του οτι συχνα παιζουν και καποια sequenced tracks πισω απο τη μπαντα οποτε χωρις μετρονομο γινεται το πανηγυρι της τρελλης...
να σημειωσω επισης οτι ο καλος ντραμμερ ξερει να παιζει μπροστα,ακριβως πανω και πισω απο το μετρονομο (ο ΠΟΛΥ καλος παιζει..παντα πισω.... ;D)
σιγουρα τα...παλια τα χρονια κανεις δεν επαιζε με μετρονομο,ομως απο τη στιγμη που μπλεκεις με ηχογραφησεις ,παραγωγες κτλ ,και ειδικα αν κανεις mainstream μουσικη,στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ εποχη απλα εισαι ..νεκρος αν δεν τον χρησιμοποιεις....
φυσικα δεν εχω καμμια αντιρηση αν μια μπαντα σαν τους.....Zeppelin παιζει..χωρις μετρονομο...ομως ΠΟΤΕ μου δεν εχω απαντησει στην Ελλαδα μπαντα σαν τους Zeppelin ;D ;D,φερτους μου εσυ και τον πεταω τον μετρονομο απο το παραθυρο.... ;D