να πουμε εδω οτι, προβληματα δε σημαινουν απαραιτητα... Σαπιοι drivers, (px υπαρχουν και καρτες με τετοιους),,,...κανένα πρόβλημα...
Επειδή την έχω τη motu m-4 , δεν έχει 4 in, έχει 2 in με προενισχύσεις και 2 line in που είναι ουσιαστικά ένα στέρεο in, χωρίς προενίσχυση . δλδ για κάποιο stereo μηχάνημα με δική του προενίσχυσηΣτα 200 - 300 ευρώ μήν το πολυψάχνεις,δέν θα έχεις μεγάλες διαφορές εώς και καθόλου σε προ ενισχύσεις.
Το γεγονός για την κάρτα που σε ενδιαφέρει απο M - Audio είναι οτι έχει 2 εισόδους,απο μιά γρήγορη ματιά που έριξα.
Αλλη μία επιλογή που έχεις είναι αυτή.
Αξιοπρεπέστατη.
Καλή επιτυχία με την επιλογή σου.
![]()
MOTU M4
Four-Channel USB-C Audio Interface 24 bit / 192 kHz AD/DA converter, Two microphone preamplifiers with +48 V phantom power individually switchable, Two line inputs: XLR/6.3 mm jack combo (switchable to Hi-Z instrument input), Two balanced line...www.thomann.gr
Μόνο η bechringer umc404hd κάνει τότε σε αυτό το price range,η κάποιο φτηνό/μεταχειρισμένο μίξερ 4 καναλιών που λειτουργεί και σαν κάρτα ηχου.Επειδή την έχω τη motu m-4 , δεν έχει 4 in, έχει 2 in με προενισχύσεις και 2 line in που είναι ουσιαστικά ένα στέρεο in, χωρίς προενίσχυση . δλδ για κάποιο stereo μηχάνημα με δική του προενίσχυση
Είχα την Audio Express και έχω να δηλώσω απόλυτο fanboy της MOTU. Μιλάμε για κάρτα που κυκλοφόρησε πριν 15 χρόνια, υποστηρίζεται ακόμη κι έχει πιο γρήγορους drivers από τις περισσότερες σημερινές κάρτες.Σου αρέσει σαν κάρτα η M-4