stamkosk
Της παρέας
Παίζοντας με άλλους, γνωρίζεις μερικά από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν και, αν είσαι τυχερός, κάνεις δυνατές φιλίες.
Κάποιες φορές όμως, δεν λείπουν και τα ευτράπελα.
Τα καλύτερα που έχω ακούσει σε πρόβες:
Εσείς τι χαριτωμένα έχετε ακούσει;
Κάποιες φορές όμως, δεν λείπουν και τα ευτράπελα.
Τα καλύτερα που έχω ακούσει σε πρόβες:
- Αυτό (σημείωση: ανέφερε τον τίτλο) ποιό κομμάτι είναι; (ερώτηση μέλους μπάντας, η οποία μου έστειλε εκείνη τα κομμάτια, για να τα μελετήσω για την 1η κοινή μας πρόβα)
- Αυτό πως παίζεται; (ερώτηση του ντράμερ μπάντας προς το νέο της μέλος, εμένα, που ειχα σκιστεί στη μελέτη για να μάθω τα κομμάτια που μου είχαν στείλει οι ίδιοι)
- Παίξε το λίγο να δω πως πάει (ντράμερ, στον ρυθμό του οποίου θα βασιζόμασταν όλοι, προς τον νέο μπασίστα, εμένα)
- Α το είχαμε κι αυτό για σήμερα; (ερώτηση του τραγουδιστή μπάντας, σε συνέχεια της ηλεκτρονικής μας επικοινωνίας -μαζί του- για το δικό τους playlist της 1ης πρόβας)
- Α αυτό δεν το έχω μελετήσει (μέλος μπάντας, που μου έστειλε το υποτιθέμενο υπάρχον και δουλεμένο ρεπερτόριο της για 1η πρόβα)
- Τα πετάλια μου στο στούντιο δεν ακούγονται όπως στο σπίτι (κιθαρίστας, που δαπάνησε πάνω από 1 ώρα συνολικά -μέσα στη δίωρη πρόβα- για να κάνει ατελείωτες ρυθμίσεις και οι υπόλοιποι να αναρωτιόμαστε τι μας βρήκε)
- Αχ κλείσε την κάμερα γιατί αγχώνομαι (τραγουδίστρια/frontwoman, που δήλωνε "επαγγελματίας" κατά την καταγραφή πρόβας δουλεμένων κομματιών για να δούμε πως ακουγόμαστε, όχι φυσικά για να το ανεβάσουμε πουθενά)
- Οι στίχοι που είναι; Δεν το θυμάμαι (τραγουδιστής/frontman, σε πρόβα 5 τραγουδιών, δουλεμένα υποτίθεται στο σπίτι του πρώτα, τα οποία ο ίδιος είχε προτείνει)
- Αυτό, από που το παίζουμε; (έχοντας συμφωνήσει να προβάρουμε στα σπίτια μας τις αυθεντικές στούντιο ηχογραφήσεις και να έρθουμε έτοιμοι)
- Στοπ, πάμε από την αρχή (τραγουδιστής/frontman με αρχηγικές τάσεις, που δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μισό κομμάτι, σταματούσε και αντί να ξαναμπεί στο επόμενο μέτρο, υποχρέωνε όλους να παίζουμε ξανά και ξανά από την αρχή)
- Δεν με ακούω, μισό να δυναμώσω (κιθαρίστας με 100ρη marshal ανοιγμένο στο τέρμα, που ήδη σκέπαζε τη φωνή και όλους μας και και μας έστελνε σε ΩΡΛ πριν την ώρα μας)
- Το τεμπο (σημείωση: της αυθεντικής στούντιο εκτέλεσης) είναι λάθος (σε τραγούδι που του βάζαμε επί τόπου να ακούσει και να παίξει από πάνω μήπως και το βρει)
Εσείς τι χαριτωμένα έχετε ακούσει;