Βαρέθηκα ρε παιδιά. Ειλικρινά βαρέθηκα.
Ο κόσμος καίγεται και όλοι γυρνάνε και κυνηγάνε τις ουρές τους.
Συζητάμε ποιός πήρε το στικάκι, πότε ήρθε το πρώτο στικάκι, ποιός το άλλαξε, πότε και σε τι το άλλαξε, γιατί δεν πρωτοκολλήθηκε, ποιος το παρέδωσε σε ποιον, ποιος θα απολογηθεί σε ποιον και άλλα σημαντικά πράγματα.
"Επουσιώδεις" λεπτομέρειες όπως ΠΟΤΕ και ΠΟΙΟΙ από αυτούς που είναι στη λίστα ή και καλά οδηγήθηκαν στον Κορυδαλλό (Τσοχατζόπουλος, Κουρής και λοιπά) ή εξώφθαλμα παρανομούν (βιομήχανοι, μεγαλοεπιχειρηματίες με €20Κ ετήσιο εισόδημα) θα πληρώσουν (και αναδρομικά, όπως εγώ κι εσείς, καθότι τα εγκλήματα παραγράφονται αλλά οι μη ανακοινωθέντες φόροι, όχι) άμεσα και πλήρως, δεν είναι επί του παρόντος για τους ιθύνοντες και τα μήντια.
Τα δάση κοπήκαν και οι παραλίες μπαζώθηκαν για να χτιστούν οι βίλες (που αν πληρώσεις -επισήμως- το κατιτις μπαίνουν κι αυτές στο σχέδιο) αλλά η βιλα Αμαλίας είναι διαφυγόντα κέρδη.
Κύριος στόχος πάντα η ανάπτυξη αλλά στραγγαλίζω τον επιχειρηματία με ότι απίθανο φόρο και ταυτόχρονα στραγγαλίζω και τον καταναλωτή του.
Από τον οποίο βέβαια θέλω να μου αποδείξει ότι μετά το μεγαλειώδες σκίσιμο ξοδεύει αποδεδειγμένα (εξαιρουμένων ανελαστικών παγίων ΔΕΚΟ, εκπαίδευσης, περίθαλψης, θέρμανσης) το 25% του εισοδήματός του αλλιώς θα τον τον τιμωρήσω.
Βέβαια και τους γιατρούς "θέλω" να πιάσω αλλά δεν είναι έξοδο αυτός, οπότε αν μου κάνει σκόντο 20% στην επίσκεψη για να μην κόψει απόδειξη που μου ναι άχρηστη, δεν θα δεχτώ, γιατί αγαπώ κράτος.
Και μέσα στο μπάχαλο έχει νομιμοποιηθεί και ηθικά το "δε βαριέσαι, όλα σκατά και αει σιχτήρ και κρεμάλα και όλοι έξω, όλοι κάτω" και η λύση ποια;
"Τι εγώ θα βρω τη λύση; Εγώ τα κανα έτσι; "
Και όμως, ναι.....
Άσχετα όλα αυτά, ξέρω, έριξα το επίπεδο και με το μπαρδόν δηλαδής αλλά ήθελα να ξεδώσω λίγο.