θα μου αρκούσε το λογικό...αλλά πού? :-[chris gti είπε:Το λογικό και ηθικό θα ήταν
θα μου αρκούσε το λογικό...αλλά πού? :-[chris gti είπε:Το λογικό και ηθικό θα ήταν
Νομικά ναι μπορεί να μπορούν, ΠΡΑΚΤΙΚΑ σου είπα τι θα γίνει όμως και το κράτος δεν το θέλει με τίποτε, και δεν μπορώ να διαφωνήσω. Βέβαια θα ήθελα να δω το κράτος να τους κατάσχει περιουσιακά στοιχεία, και αυτό επίσης δεν το κάνει γιατί... πολιτική και φοροδιαφυγή στην Ελλάδα πάνε χέρι-χέρι...Terry RoscoeBeck5 είπε:Μπορούν και παρά μπορούν, καθώς από τον περασμένο Μάρτιο είναι οδηγία του ΥΠ. Οικονομικών- για χρέος από 5.000 και άνω. Πάντως προ τετραημέρου δημοσιεύματα θέλουν την Τρόικα να ζήτησε κατασχέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη προς το δημόσιο από 500 ευρώ.
Εγώ και πολλοί άλλοι δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε πάντως, αργά ή γρήγορα χρειαζόμαστε φορολογική ενημερότητα.Το ρωτάω συνέχεια στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό.
Κι αν αρνηθώ; Αν κάνω κι εγώ την πάπια; Κι αν πω κι εγώ "ρε δε μπα να ......";
Μέχρι να ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες και φθάσουν στο αμήν και πάω και τους πω "άκου, αν θέλεις να τα πάρεις, κούρεψέ τα και σπάστα σε δόσεις τρελλές" όπως κάνουν πολλοί γύρω μου.
Τι θα γίνει; Γιατί μονίμως κορόϊδο;
Και αυτός ακριβώς είναι ένας από τους λόγους - κατά τη γνώμη μου ο βασικότερος - που οι Έλληνες δεν έχουμε παιδεία φορολογούμενου πολίτη.audiokostas είπε:Και όλα αυτά γιατί; Για το τίποτα. Κανένα κοινωνικό αγαθό. Μόνο "άκου φίλε, αφού τα πληρώνεις όλα και τα πληρώνεις στην ώρα τους, σημαίνει ότι τα χεις και θα πληρώσεις κι άλλα. Ο άλλος για να μην πληρώνει δεν τα έχει και που να τρέχω να τον ψάχνω."
Πρόσεχε τι λες... ;D Γιατί το βλέπω να επαληθεύεσαι και το «αν» να γίνεται «όταν» ;D ;DSuperfunk είπε:Bank run θα γινει αν βγουμε απο το ευρω & χρεοκοπησουν οι τραπεζες.
Ακόμα μασάς με αυτόν τον μπαμπούλα βρε συ;Terry RoscoeBeck5 είπε:Πρόσεχε τι λες... ;D Γιατί το βλέπω να επαληθεύεσαι και το «αν» να γίνεται «όταν» ;D ;D
τώρα, με δουλεύεις;Superfunk είπε:Σιγα μη γινει bank run επειδη ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και ΑΝ ΘΕΛΕΙ η εφορια μπορει να βρει ποιοι ειναι οι φοροκλεπτες....εξαλλου αυτα τα πραγματα δεν τα..ανακοινωνεις...τα ΚΑΝΕΙΣ (οπως οι Γερμανοι,Αμερικανοι και λοιποι...καπιταλιστες...οπου οι λογ/μοι των υποπτων για φοροδιαφυγη ΠΑΓΩΝΟΥΝ αμεσα)...
Για πολλα γελια μιλαμε αυτος ο Μπογδανος....JIMMYPAP είπε:
Κώστα μου ακριβώς το αντίθετο.audiokostas είπε:Ακόμα μασάς με αυτόν τον μπαμπούλα βρε συ;
...και εδώ...έρχεται ο Αλέκσης?...πάει λιποθύμισε ο Superfunk ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Βάλτα όλα όλα στο σέικερ και πες μου τι θα πει ο... μπαμπούλας όταν θα έρθει η ώρα και τελικά ποιον θα τρομάξει; ;D
Για την Αλέκα?? ;D ;Dtrolley είπε:Σχόλιο που μόλις διάβασα, μαντέψτε για ποιον "πολιτικό" "άνδρα".
¨Έχει καταλήξει πιο γραφικός και από το Πήλιο".
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Πως να μαντέψουμε ρε 'συ, αφού πρόκειται για μια ακριβέστατη περιγραφή της πλειοψηφίας των "πολιτικών" "ανδρών" ;D ;D ;Dtrolley είπε:Σχόλιο που μόλις διάβασα, μαντέψτε για ποιον "πολιτικό" "άνδρα".
¨Έχει καταλήξει πιο γραφικός και από το Πήλιο".
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;DΓια την Αλέκα?? ;D ;D
Ενταξει δεν ειναι και η Παμελα Αντερσον αλλα δεν την λες και ανδρα..... ;Dchris gti είπε:Για την Αλέκα?? ;D ;D
Μόλις το είδα.trolley είπε:¨Έχει καταλήξει πιο γραφικός και από το Πήλιο".
;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:...και εδώ...έρχεται ο Αλέκσης?...πάει λιποθύμισε ο Superfunk ;D ;D
Αμάν ραι φείλως... σαι λειγω θα κανης ντουαίτωμε τιν Ακρειβωπουλου στω Gazarte.Terry RoscoeBeck5 είπε:Καθώς τον εξαθλιώνουν- νομοτελειακά- θα στραφεί εναντίων της μεγαλοαστικής τάξης. Και καθώς η αφαίμαξη της ελληνικής αστικής (μέσο αστικής/ μικροαστικής) τάξης, στέλνει όλο και περισσότερο κόσμο στο «περιθώριο», δημιουργώντας την «κρίσιμα μάζα», το «τσαφ» είναι αναπόφευκτο.
;D ;D ;D ;Dtrolley είπε:Αμάν ραι φείλως... σαι λειγω θα κανης ντουαίτωμε τιν Ακρειβωπουλου στω Gazarte.
;D ;D ;D ;D ;D
Καλά σου λέει...τέτοια γράφεις και στο περιοδικό? ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Καθώς τον εξαθλιώνουν- νομοτελειακά- θα στραφεί εναντίων της μεγαλοαστικής τάξης. Και καθώς η αφαίμαξη της ελληνικής αστικής (μέσο αστικής/ μικροαστικής) τάξης, στέλνει όλο και περισσότερο κόσμο στο «περιθώριο», δημιουργώντας την «κρίσιμα μάζα», το «τσαφ» είναι αναπόφευκτο.