πως και λες οχι για την φοκους;;;...
--------αν δεν εχεις χρονο,,,, διαβασε μονο τη τελευταια σειρα!!!! αλλα εγω σου λεω να το διαβασεις ολο εχω εμπνευση σημερα!!!!!!!!!!
------------
φιλε συμφορουμητη, μου δινεις μια ακομα ευθκαιρια να κραξω,,, ε συγγνωμη να μιλησω για αυτην την Μαρκα, (δε δουλευω σε καμια εταιρια, δεν ειμαι οπαδος καμιας και κανενος, ειμαι μονο οπαδος του Theo_Musictech, οποτε θα μιλησω για πραγματα, μονο που εχω δουλεψει, και θα εκφρασω μονο τη δικη μου γνωμη, σαν ενας, ερασιτεχνης, μερακλης ομως θα ελεγα μουσικάντης!!!!! που καπου καπου γερνει και προς τον μουσικο!!!!!) εν το μεταξυ τα ειπαν/εγραψαν ολα, αρκετοι απο τους προηγουμενους,,,, ας τα ανακεφαλαιωσω λιγο, και με καποιες δικες μου προσθηκες! Η φραση κλειδι ειναι, "ειναι καλη φιλαρακο;" (που ρωτουσαν παλια, οκ και ακομα μερικοι και σημερα ρωτανε, σε διαφορα καταστηματα τεχνολογιας! (αλλά, αν ενα μηχανημα, (στη συγκεκριμενη φαση μια καρτα ηχου), χαρακτιριζεται ως καλο, θα πρεπει να συγκριθει με κατι, της ιδιας αξιας αν ειναι δυνατον , κι εκει να βγει ενα συμπερασμα, αφου εχει γινει η συγκριση, ... Αν ειναι πραγματι καλο! εγω, οπως εγραψα και στο ποστ, πιστευω με αποδειξεις που, καποιοι εχουν τις ιδιες αποδειξεις κι εγραψαν οτι, στην ιδια κατηγορια τιμης, θα βρεις καλυτερο μηχανημα, (καρτα ηχου στη δικη μας περιπτωση), που, εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερο ηχο, (αυτο ειναι υποκειμενικο αλλά, πιστεψε με, οσο περισσοτερα μηχανηματα, προγραμματα, μικροφωνα ακους, τον καταλαβαινεις τον καλο ηχο και, το υποκειμενικο γινεται αντικειμενικο σιγααα σιγα!!!!! καλυτερους κονβέρτορες, το κομματι της καρτας που εκει γινεται η μετατροπη ψηφιακων ηχοδεδομενων, και τα βγαζει σε αναλογικα και τουμπαλιν!!!!! (και,,, στο κομματι των βοηθων/οδηγων του μηχανηματος, για να γινεται ο χειρισμος του χρηστη απο τον υπολογιστη, (drivers),ε κακα τα ψεματα, υπαρχουν πολλα περισσοτερα μηχανηματα που,,, τα καταφερνουν καλυτερα σε αυτον τον τομεα! (ακολουθουν πιο συχνα τις εξεληξεις των κομπιουτερ) εχω "τσακωθει" με κολλητο φιλο γι'αυτην την ιστορια!!!!! (που λεει ο λογος)! εχει αγορασει Φοκους (#Focus_sta_mpatzakia_mas!!!!!) και ειναι παντα ενα σημιο εντασης αναμεσα μας!!!!! υποχωρω, γιατι ημαστε κολλητοι (και συμφοιτητες χρονια,,, (κιθαριστες μωρε τι περιμενεις κι εσυ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

)) και δε θελω να τον στενοχωρω, αλλα και οι 2 μας ξερουμε, οτι εχω δικιο!!!!!!!!!! το πρωτο που γραφω, δηλαδη για την ποιοτητα κατασκευης, οκ αυτο μπορει καποιος να το προσπερασει! αλλα εγω ειπαμε! ειμαι μερακλης και ερασιτεχνης, οποτε μπορω να βαλω και ενα κερασακι στη καρτα μου! (το κατι παραπανω κι ας μην εχει τοσο σημασια) εμενα μου αρεσει και θα δωσω λιγο βαση στη κατασκευη, ειδικα στη σημερινη εποχη που το πλαστικο, κακης ποιοτητας εχει παρακατακλεισει την αγορα, αλλα αυτο,,, πες οτι το προσπερναμε! τα άλλα ομως;;;
οι περισσοτεροι που εχω δει στο διαδικτυο συνιστουν αυτη ως μια καλη επιλογη... για αυτη την τιμη...)
και φτανουμε και, στο μοναδικο για'μενα θετικο!!!
ελα μη λεμε μονο κακιούλες!!!!! (εγω δηλαδηξ) ελα σταματηστε παμε και στα θετικα!!!!!
Η, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ: Και αυτο ακριβως γινεται για τον λογο αυτον που ειπες, την... Παιρνουν πολλοι! με αποτελεσμα πολλοι επομενοι να τη ζητανε στα μετ/χειρισμενα κοκ!
μπορω φυσικα να γραψω αλλες τοσες παραγραφους γιατι & ποιοι ειναι οι λογοι που πολλοι αγοραζουν αυτη τη μαρκα, αλλά και άλλες ιδιου τυπου, (ειπαμε δεν εχουμε τιποτα με τη μαρκα, εχουμε με το αποτελεσμα/το προϊον) Πολλες εταιριες ακομα και ανονυμες, φτιαχνουν ακριβως τις ιδιες καρτες με τα ιδια τσιπ, ιδιους κονβερτορες κλπ. Γιατι ξεχωριζει αυτη;;;; τι τη κανει να διαφερει;;;;;
Το Μ.Α.Ρ.Κ.Ε.Τ.Ι.Ν.Γ.Κ!!! που εχουν πεσει εκατομμυυυρια σε αυτο απο καποιες εταιριες!!!!!
αυτα!!!!!!!!!!
κατσε να μπω να δω ποσο εχει η Σκαρλετ;;;!!!!!!!!!!

Μπααααα! πιο πιθανο ειναι να αγορασω τη Λεξικον του
@cos_dr νομιζω!!!!!
Και, αν στα μισα αυτου του κειμενου καποιος βαρεθηκε,,, ας διαβασει αυτο:
αφου μπορω να αγορασω κατι καλυτερο... Γιατι να μη το κανω;;;;;