Εξωτερική κάρτα ήχου.

tanas6

Θαμώνας
Καλημέρα σε όλους.
Πια κάρτα ήχου , εξωτερική με MIDI IN OUT , σύνδεση USB … 4 in το λιγότερο μέχρι 200 ευρώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας.
 
γεια σου φιλε συμφορουμητη!
η δικη μου προσωπικη επιλογη, με ελαααχιστα παραπανω χρηματα, και με τα δεδομένα που ανεφερες ετσι; (αλιως θα πηγαινα σε Audient, (ειναι μια μαρκα που μου αρεσει πολυ)! αλλα δε μου ερχεται καμια στο μυαλο, απο την εταιρια, με τα παραπανω), η προταση μου λοιπον, που οταν την ειχα πετυχει στη σελιδα της Arturia, μπορω να πω οτι κολλησα και αρχιζα να διαβαζω γι'αυτην, χωρις να ψαχνω για καρτα,,,,!!!
ειναι αυτη:!!!!!
Η Arturia MiniFuse 4 !
Απλα μου αρεσει!!!!!
 
Σας ευχαριστώ πολύ που ανταποκρίνεστε τόσο γρήγορα.
Πείτε μου την γνώμη σας για την M-audio Air 196/6 .
Με ενδιαφέρει και ο θόρυβος που παράγουν η κάρτες και πάνω απ´ολα οι προ ενισχύσεις, η ποιότητα τα τους.
Ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητοί μου συνάδελφοι.
 
👎🙅❌!!! 😒😕
!!!ειναι τα 5 emoticons που μου ηρθαν πρωτα στο μυαλο για την μαρκα M-Audio γενικοτερα!!!
και, τα ιδια εμότικονς μου ηρθαν στο μυαλο και για την Φοκους, που και να μου τη χαριζαν δε θα την επαιρνα (κανενα μοντελο της)!!!
1000 φορες Μπερίγκερ τη καλυτερη που μπορεις, ή καμια Τάσκαμ!!!
Σεβαστη οπως/δήποτε καθε αποψη, μιλάω παντα με το τι θα επαιρνα εγω!
φιλε εσυ, φυσικα θα το κανεις εννοειται επειδη ετσι γινεται στις αγορες, θα κανεις κι εσυ τη δικη σου ερευνα αγορας, αν ειναι δυνατον θα δεις και απο κοντα / θα διαβασεις περι αυτων των καρτων και άλλων, θα ακουσεις, (βασικα ειναι το πιο σημαντικο αυτο νομιζω)!!!!!
και συμφωνα με το τι θελεις να κανεις / μπατζετ / τι βαζεις πανω απο ολα σαν πρωτεραιοτητα στην αγορα σου, θα αγορασεις!!!
και παλι αυτο θα εκανα εγω!!!!!
keep us up_to_date!!!!!
 
Last edited:
...κανένα πρόβλημα...
να πουμε εδω οτι, προβληματα δε σημαινουν απαραιτητα... Σαπιοι drivers, (px υπαρχουν και καρτες με τετοιους),,,
προβλημα... Μπορει να σημαινει... Οτι υπαρχει/ουν καρτες, και γενικοτερα μηχανηματα, που μπορει να αποδωσουν καλυτερα σε αυτο που θελεις να κανεις! και, το να παρεις μια καρτα (ή ενα μηχανημα γενικοτερα) που αποδιδει χειροτερα, Ναι. Ειναι προβλημα!!!
 
Στα 200 - 300 ευρώ μήν το πολυψάχνεις,δέν θα έχεις μεγάλες διαφορές εώς και καθόλου σε προ ενισχύσεις.
Το γεγονός για την κάρτα που σε ενδιαφέρει απο M - Audio είναι οτι έχει 2 εισόδους,απο μιά γρήγορη ματιά που έριξα.

Αλλη μία επιλογή που έχεις είναι αυτή.
Αξιοπρεπέστατη.
Καλή επιτυχία με την επιλογή σου.
 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top