babisgibson
Νέο μέλος
δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται με αυτους τους 2
ειναι σχεδον οι ίδιοι μαγνητεσ? αν ξερει καποιος ας μου απαντησει ..ευχαριστω
να μην πεις τιποτα .....δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε για λιγο συρμα με κατι αναμεσα του....εξαλλου για να αρεσει σε πολλους σημαινει οτι κατι αξιζει.....για να μην αρεσει σε μενα δεν σημαινει τιποτα απολυτως.Αν δεις με ποσες ασxημες γυναικες εχω υπαρξει θα καταλαβεις.... ;D.Αν διαβασες ειπα τι σου ταιριαζει στιο χερι παρα στο αυτι ....εμενα μου κανει το tb5.RayDTutto είπε:Σύμφωνα με το chart του SD ο 5άρης έχει περισσότερα πρίμα πάντως...
Ο JB είναι ο αγαπημένος μου humbucker τα τελευταία 20 χρόνια και δεν μου έχει ξύσει ποτέ.
Εϊναι, νομίζω, και ο by far best selling h/b του SD.
Τι να πω...
κατσε γιατι θα τρελαθω.....ο tb5 εχει 7 μπασα και ο αλλος 5,εχουν τα ιδια μεσαια και λες οτι εχει περιοσσοτερα ο jb? Επισης ο ενας ειναι ceramic που σημαινει οτι τα μπασα του ειναι πιο σφιχτα ......δεν ξερω.....μπορει να ακουω αλλα πραγματα εγω...παντως πολλοι εχουν κανει παραπονο για τα μπασα του jb.Και τα sound samples να ακουσεις ακουγεται ξεκαθαρα αυτο.....nickkk είπε:Προσωπικά, θεωρώ πως ο TB5 ξύνει υπερβολικά και υστερεί σε μπάσα, ενώ ο TB4 είναι αρκετά πιο ισορροπημένος σαν μαγνήτης. Γούστα βέβαια είναι αυτά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τους έλεγες ίδιους.
Μήπως θες να πεις το αντίθετο?nickkk είπε:Προσωπικά, θεωρώ πως ο TB5 ξύνει υπερβολικά και υστερεί σε μπάσα, ενώ ο TB4 είναι αρκετά πιο ισορροπημένος σαν μαγνήτης.
Συγνωμη , εσυ τοσο ωραιο παιδι , που καποτε σκανδαλιζες κοσμο και κοσμακι με τα ξεμπλουζα βιντεο σου , υπηρξες και με ασχημες ? Αδυνατω να πιστεψω...ignantios είπε:Αν δεις με ποσες ασxημες γυναικες εχω υπαρξει θα καταλαβεις.... ;D
γιατί?aris 17561 είπε:Εξαρταται βεβαια και με την κιθαρα ετσι ? Σε ανλτερ κιθαρες φενεται πιο πολυ αυτο...
http://www.warmoth.com/guitar/bodies/options/bodywoodoptions.aspxnick_ls είπε:γιατί?
Κατάλαβα.aris 17561 είπε:Γιατι το αλντερ εκ φυσεως ειναι πριμο ξυλο , και πριμο το ξυλο , πριμος ο μαγνητης , ε λόγικο να ξυσει και λιγο , εως πολυ αν εχεις ευαισθητο ενισχυτη...
Αυτή την αίσθηση έχω κι εγώ.satrianidis είπε:ο JB είναι πιο πριμομεσαίος μαγνητης και με τόσα μεσαία που έχει μου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις με το wah ανοιχτο κ στην μέση....
Seymour Duncan 78 Bridge Custom Shop Juarez
€250
Άγιος Δημήτριος
Seymour Duncan Pickup Booster
€80
Αθήνα
Seymour Duncan 59 / Custom Hybrid
€80
Αθήνα
Seymour Duncan P-Rails (& ανταλλαγή)
€90
Νέα Ιωνία