NGD LTD M-1001!

Wild_Rose

Της παρέας
O Thomann με Guitar Days είχε σε ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ την παρακάτω κιθάρα και .. επειδή για όλα φταίνε οι Metallica, που μετά τη συναυλία λέω συνέχεια YOLO, την αγόρασα! :D

LTD M-1001NT QM με EMG 81tw! Ξεκάθαρα metal κιθάρα!

Αυτή είναι η 3η μου ηλεκτρική και η 1η μου με EMG... την κατέβασα σε D Standard και απλά κάνει τη δουλειά της! o EMG είναι με coil spit, κάτι που για τη συγκεκριμένη κιθάρα δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο, αλλά δεν το κάνω και θέμα ;) Δυνατός, συμπυκνωμένος, σταθερός ήχος, που με high gain δεν λασπώνει και μου αρέσει επίσης που το καπάκι του είναι brushed chrome.

Locking tuners & 24 frets(!!!) ατελείωτα!

Το μόνο που δεν με τρελαίνει είναι το πίσω μέρος του λαιμού που είναι satin και όχι gloss.

ερώτηση: πως θα καταλάβω όταν η μπαταρία θα χρειαστεί αλλαγή?

ερώτηση 2: έχει πάνω .010 χορδές, τώρα που την κατέβασα σε D standard να πάω σε .011??

Attachments

• tempImageuG27D8.png
    tempImageuG27D8.png
    10 MB · Εμφανίσεις: 0
  • tempImage3XsYLB.png
    tempImage3XsYLB.png
    10.9 MB · Εμφανίσεις: 0
  • tempImageKNzNoc.png
    tempImageKNzNoc.png
    11.3 MB · Εμφανίσεις: 0
Last edited:
ευχαριστώ για την απάντηση!
αν άλλαζα πάχος χορδών θα την πήγαινα να μου τη σετάρουν.. το υποψιαζόμουν αυτό το για το μανίκι.

Προς το παρόν θα συνεχίσω με τις 10αρες. αφιέρωσα αρκετό χρόνο τις τελευταίες μέρες στην κιθάρα και έχει τόσο συμπαγή ήχο ο EMG που ακούγεται μια χαρά.

Ελπίζω να κρατάνε καιρό οι μπαταρίες. Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το πως διακρίνεις πότε είναι κοντά στο τελείωμα. Πάντως με την βούλα έχεις πλέον ηλεκτρονική (που λένε στο χωριόμ) κιθάρα και όχι απλά ηλεκτρική. 😁
Με γειές!

Τρομερή κιθάρα! Με γεια και να την χαρείς!

Για τις χορδές, νομίζω είναι θέμα προτίμησης και δεν «πρέπει» απαραίτητα να αλλάξεις πάχος. Εάν νιώθεις ότι δεν έχουν αρκετό tension, τότε δοκίμασε τις 11αρες.

Μπορείς να βάλεις και κάνα 10-58 σετ για να κερδίσεις κακή αίσθηση στις μπάσες, διατηρώντας το άνετο playability για σόλο

Μεγιες!!!!

Μεγεια!

Για τις μπαταρίες - όταν δεν παίζεις, μην αφήνεις την κιθάρα με το καλώδιο κουμπωμενο, όσο είναι μέσα το βύσμα θα τρωει μπαταρία.

Έχω από πέρσι ένα σετ fluence classic σε μια Les Paul, που άντε να έχει παίξει κάνα 10ωρο συνολικά. Δεν έχω αποσυνδέσει την (επαναφορτιζόμενη) μπαταρία και δεν έχει ξεφορτώσει μέχρι και προχθές που έπαιξα. Τελευταία φορά την φόρτισε ο προηγούμενος κάτοχος αρκετούς μήνες πριν μου δώσει το όργανο.

Κράτα το σαν πληροφορια, μιας και σένα δεν είναι επαναφορτιζόμενη

Trending...

Νέα θέματα

Back