Wild_Rose
Της παρέας
O Thomann με Guitar Days είχε σε ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ την παρακάτω κιθάρα και .. επειδή για όλα φταίνε οι Metallica, που μετά τη συναυλία λέω συνέχεια YOLO, την αγόρασα! 
LTD M-1001NT QM με EMG 81tw! Ξεκάθαρα metal κιθάρα!
Αυτή είναι η 3η μου ηλεκτρική και η 1η μου με EMG... την κατέβασα σε D Standard και απλά κάνει τη δουλειά της! o EMG είναι με coil spit, κάτι που για τη συγκεκριμένη κιθάρα δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο, αλλά δεν το κάνω και θέμα
Δυνατός, συμπυκνωμένος, σταθερός ήχος, που με high gain δεν λασπώνει και μου αρέσει επίσης που το καπάκι του είναι brushed chrome.
Locking tuners & 24 frets(!!!) ατελείωτα!
Το μόνο που δεν με τρελαίνει είναι το πίσω μέρος του λαιμού που είναι satin και όχι gloss.
ερώτηση: πως θα καταλάβω όταν η μπαταρία θα χρειαστεί αλλαγή?
ερώτηση 2: έχει πάνω .010 χορδές, τώρα που την κατέβασα σε D standard να πάω σε .011??
LTD M-1001NT QM με EMG 81tw! Ξεκάθαρα metal κιθάρα!
Αυτή είναι η 3η μου ηλεκτρική και η 1η μου με EMG... την κατέβασα σε D Standard και απλά κάνει τη δουλειά της! o EMG είναι με coil spit, κάτι που για τη συγκεκριμένη κιθάρα δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο, αλλά δεν το κάνω και θέμα
Locking tuners & 24 frets(!!!) ατελείωτα!
Το μόνο που δεν με τρελαίνει είναι το πίσω μέρος του λαιμού που είναι satin και όχι gloss.
ερώτηση: πως θα καταλάβω όταν η μπαταρία θα χρειαστεί αλλαγή?
ερώτηση 2: έχει πάνω .010 χορδές, τώρα που την κατέβασα σε D standard να πάω σε .011??
Attachments
Last edited: