Betty The Raccoon
Noiz Addict
προσωπικά το μόνο που με ενοχλεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ' date=' είναι η "ράδιο αρβύλα" σε κάποια αμιγώς τεχνικά θέματα...
Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις (είμαι σίγουρος γι αυτές) των συμετεχόντων στο "σπασμένο τηλέφωνο" αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα πολλές φορές τις ακυρώνει...
Γι αυτό και κάνω έκληση σε όλους μας για αυτοσυγκράτηση...
ένα μικρό παράδειγμα...παρότι υπήρξα στο παρελθόν επαγγελαματίας κιθαρίστας με αποτέλεσμα δεκάδες κιθάρες (κάποιες ακριβές και κάποια σπάνια κομματια) να έχουν περάσει από τα χέρια μου, δεν τόλμησα να μιλήσω ποτέ για τα "ξύλα" τους αφού ποτέ δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά μαζί τους και εξακολουθώ να τα μπερδεύω με αυτά της ...τραπεζαρίας μου...
αφήνω τους φίλους με την απαραίτητη γνώση να καλύψουν τα κενά μου και βγαίνω πάντα κερδισμένος...
σεβόμενος την ημιμάθειά μου βοηθώ και τους υπόλοιπους... 8)
τέλος θεωρώ σημαντικό τον διαχωρισμό που έγινε στην κατηγορία "περί ανέμων..." γιατί πιστευω στην αναγκαιότητα της υπαρξής της μέσα στα πλαίσια των κανόνων του forum...[/quote']
Πάνω σε αυτό που λες...Έχεις δίκιο αλλά σκέψου ότι πολλοί έχοντας διαβάσει/ακούσει/ενημερωθέι απο κάπου παραθέτουμε τη γνώμη μας για να διασταυρωθεί αν ισχύει με των άλλων και στην τελική να την εμπλουτίσουμε και να βγούμε κερδισμένοι.Τώρα αν μιλάς για πράγματα που είναι είτε έτσι είτε αλλιώς και δεν τίθεται θέμα υποκειμενικής γνώμης εκεί ναι.
Όποιος πει οτι η γη δεν γυρίζει στην πυρα!! :lol: :lol: