παίζω σε χαμηλό action και με αυτό το κούρδισμα (2steps down ) , ( 2,00μμ στην μπασα χορδή και 1,6μμ στην μι καντίνι ) εχω χαλαρο φεελ το οποιο δεν με ενοχλεί, αλλα οπος ειπα ι χορδές μου πάντα ταστρουνε γιατι παίζω πολυ άτσαλα και τα ειδει που παιζω ( death , black, grindcore ) βαραω άτσαλες πενιες, αλλα δεν με ενοχλεί (οκ στο clean είναι σπαστικό ) το τασταρισμα γιατι ετσι και αλλιώς παίζω σε τερμα distroction καναλι με ολα στο φουλ ( ετσι και αλιος αυτη η κιθάρα εινια καθαρα για μεταλ πιστευω ;D ) .. εγω εχω ενα 2o nut καβατζα , συγκεκριμένα αυτο εδω (
http://www.rihardos.gr/el/eshop?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=7542&category_id=123 ) .. το nut της κιθαρας ειναι εργοστασιακα κομμενο, ι 10αρες κάθονται ακριβώς μεσα , αλλα καμιά φορά οταν κάνω μεγάλα bends χανι λιγο κούρδισμα, αλλα οχι πολύ ..
τώρα οσο για την βέργα, την κιθαρα μου την εκανε service μάστορας με το standart E κούρδισμα, και το μπράτσο εχει μια ελαχίστη καμπύλη στο 7-8 ταστο, περιπου στο ( 0,08 - 0,10 μμ ) μπορεί και λιγότερο , θα πρέπει να σεταρο και το truss μετα? δλδ θα χρειάζεται μεγαλύτερη καμπύλη ?