στο πρωτο ποστ που εγραψα δεν σου εδωσα αφορμη για
δεν συμφωνω στο οτι μπορει ενας μαστορας να μου σεταρει οργανο με οδηγιες, εκτος και αν ειμαι απο πανω του και του τα πρηζω, θα μου πει καντο μονο σου, στην καλυτερη,
οταν αρχισα να βελτιωνω το στησιμο στα οργανα μου, βελτιωθηκε πολυ το παιξιμο μου, βρηκα ας πουμε ενα συμβιβασμο στην αποσταση της χορδης απο τα ταστα που δεν με κουραζει, και δεν τασταρει οταν βαζω το max της δυναμης που χρησιμοποιω, αυτος ο συμβιβασμος ειναι διαφορετικος για τον καθε εναν, και δεν μπορω να το εξηγησω σε μαστορα, για την ακουστικη μου εχω 2 νουτ διαφορετικου υψους, και πολλες γεφυρες που δεν χρησιμοποιω γιατι ειναι λαθος κομμενες, απο εμενα και απο μαστορες παλιοτερα… θελει δουλεια
λεω ειμαι μαγος στο θεμα οτι οι 3 πριμες χορδες που δεν ειναι τυλιγμενες δεν θα μαγκωσουν η αν μαγκωσουν θα ειναι πολυ προσωρινο, και λυνεται με λιγο μολυβι η και μονες τους συντομα,
με μια λεπτη λιμα η ενα κομματι λεπτο γυαλοχαρτο διπλωμενο, μπορεις να ανοιξεις τα λουκια στις τυλιγμενες διατηρωντας το σχημα τους στρογγυλο στην βαση, και χωρις να τις βαθυνεις… τριγωνο θα το κανεις μονο αν το θελεις, τι να σου πω
ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑΓΚΕΣ >