Dark Eyed Cajun Woman....by 4WD

πολυ ωραιο...........και τα φωνητικα σουπερ............κανενα ζορισμα................ωραιοι ;)

longshadow είπε:
Very nice!!... :)

(πολύ μέσα έπεσα!!... ;D ;D)
Μ΄όποια κιθάρα από τις 5 μου και να παίξω το ίδιο ακούγομαι. Και εσύ όταν έπαιξες στο Lazy με τα δικά μου, σαν Longshadow ακούστηκες. Και ο Igna που του αρέσει ν΄αλλάζει μαγνήτες στη κιθάρα του πάλι το ίδιο ακούγεται σε όσα έχω ακούσει.

Αφού τα έχουμε πει πάλι θα τα ξαναλέμε?

foxxx είπε:
μπραβο παιδια ωραια εκτελεση
συντροφε καλα τα καταφεραμε..
listes_1.jpg

Μπραβο ρε μαγκες

Πολυ καλο αλλα και η φωνη πολυ καλη (που συνηθως εκει χαλαει το γλυκο με τα αγγλοφωνα γκρουπς)

Ωραίιιιιοοοο.... Κι αυτό το feedback-ακι στο πρώτο σόλο πολύ μερακλαντάν... Και ο ήχος του keyboard, mamw. Και ο τραγουδιάρης άλφα-κλας. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει που είστε ωραία laid-back... Αυτά είναι...

τι ειμαστε συντροφε?....(ξαπλα???..... ???...laid back / ελα να δεις που με εχουνε βαλει,πανω σε τραπεζακι με μαξιλαρι που παει και περα δωθε και ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!...φατσα καρτα στον mesa του Νεστορα...κουφος θα φυγω απο κει μεσα να μου το θυμηθειτε...)

Korgious είπε:
τι ειμαστε συντροφε?....(ξαπλα???..... ???)
Ναι μωρέ... Χαλαρά... Δεν το ζορίζετε, δεν σας ζορίζει...

Ψυχη.!!

Τα αλλα ειναι(περι ντεφορμεμερατονικοτητακλπ)λαδια καμμενα.

Τ ακουσα, μ εφτιαξε, γουσταρα γιατι ηταν απεριττο και γνησιο(ακομα και οι ατελιες ηταν γοητευτικες).

Ετσι κι αλλιως στο ειδος δε κανει να εισαι ή να το παιζεις ή να το δειχνεις ή και τα 3 παραπανω μαρια παβαροτι ;).

ΨΥΧΗ.

Μπραβο μαγκες.

RayDTutto είπε:
Ωραίιιιιοοοο.... Κι αυτό το feedback-ακι στο πρώτο σόλο πολύ μερακλαντάν... Και ο ήχος του keyboard, mamw. Και ο τραγουδιάρης άλφα-κλας. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει που είστε ωραία laid-back... Αυτά είναι...
Φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει, γι' αυτό έχει και κάρμα 3. :D

Καλοοοο! Πολυ "μεσα" στο στυλ, και πολυ cool ηχος στις κιθαρες. Μπραβο κι απο μενα  :D

Trending...

Νέα θέματα

Back