Dark Eyed Cajun Woman....by 4WD

Costas Siachamis

Noiz Addict
Ανεβαζω μια διασκευη που ετοιμάσαμε στο στουντιο τις πρωτες ημερες που ξεκινησε η συνεργασια μου με τους φοβερους 4wheel drive...ως βενιαμιν (πληκτρας) παρεα-συντροφια-μουσικη αρμονια με την εμπειρια μιας δυνατης μπαντας.

Καλη ακροαση!  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
[move]Γεεεεεεεεεεεεεεεεααααααααααααααααααααα 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)[/move]

Πολύ καλό σκίζετε

Η σαγιονάρα επιτρέπετε μονο σε πρόβα και ηχογράφηση .Ποτέ σε συναυλία  ;)

Καλημερες  :D

:D

και ειναι ολο πικ πικ πικ..μετα την μετατροπη του σε mp3.....

γμτ.... >:(

σε ευχαριστουμε Theod!! ...

οι 4wd ειναι τρόπος ζωης !

updated με την αναλογικη εγγραφη

Dark_Eyed_Cajun_Woman.wma

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Korgious είπε:
:D

και ειναι ολο πικ πικ πικ..μετα την μετατροπη του σε mp3.....

γμτ.... >:(

σε ευχαριστουμε Theod!! ...

οι 4wd ειναι τρόπος ζωης !
δεν εχουν σημασία τα πικ πικ

αν παιζει η μπαντα ολα ακούγονται ωραια ;) ;) ;) ;)

Η μουσική ακούγεται πολύ πολύ ωραία! Ο τραγουδιστής νομίζω ότι ζορίζεται  σε κάποια σημεία :)

(εσύ Korgious δίνεις ρέστα...ωραίος, μπράβο σου!)

Τα αρνητικά θα πω γιατί τα θετικά τα χουμε πει, ξαναπεί και ματαξαναπεί.

α) Ο Μάνος (φωνή) δεν ήταν σε φόρμα ή η τονικότητα δεν του πάει

β) Πες του Γιώργου να σου δώσει κι άλλους δίσκους για μελέτη. Καλές ήταν οι πλάτες αλλά στα σολάκια σου λείπει το know how του ιδιώματος. Οχι ότι εισαι λάθος. Απλώς προφανώς έρχεσαι από αλλού. ;) Ζγα-ζγα και θα γίνει η αγγουρίδα, αγγούρι.

γ) Η εμμονή της ηχογράφησης στο ένα κανάλι σόλο η πρώτη στο άλλο κανάλι σόλο η δεύτερη είναι λίγο κάπως

δ) Το τελευταίο λεπτό του κομματιού δεν χρειαζόταν  ;)

Ειδική μνεία στον απίθανο ήχο στο σόλο του Νέστορα αλλά και στο πολύ ωραίο τέμπο του Γιώργου. Ο Περικλής, σταθερή αξία.

gkou είπε:
Η μουσική ακούγεται πολύ πολύ ωραία! Ο τραγουδιστής νομίζω ότι ζορίζεται  σε κάποια σημεία :)

(εσύ Korgious δίνεις ρέστα...ωραίος, μπράβο σου!)
Εμένα μου άρεσε αυτό το "ζόρισμα"!

Δίνει ωραίο feeling στο κομμάτι δηλ.οτι το νιώθει κ έχει μπεί στο πετσί του ρόλου! ;)

Κάθε νότα κ καιμός που λένε ;D ;D ;D

Super...

Εξαιρετική ερμηνεία σε ένα από τα πιό αγαπημένα μου τραγούδια.

Νέστωρ, ωραίος ήχος αλλά τα σόλο του Tom Johnston είναι σφραγίδα και αναπτύσσουν πάνω στη μελωδία και θα περίμενα κάποια κιθάρα να ακολουθήσει στο περίπου. (όχι το ίδιο βέβαια, αλλά επειδή το παίζω από το '73, έχω κόλλημα. :-[ εγώ φταίω.)

Korgious έχεις τον ήχο! Το Rhodes είναι μέσα στο ύφος και το pad ευχάριστη έκπληξη.

Εμένα μου άρεσε ο Μάνος στο τραγούδι κι ας έφυγε σε κανα δυό σημεία. Η χροιά κι η ερμηνεία ήταν η πρέπουσα.

Η ηχοληψία vintage και ο δράμερ βράχος. Σταθερές αξίες.  :D

η εν λογω διασκευη και η τοποθετηση πληκτρων ηρθε μετα απο ενα live τους που ειδα (εκει τα pads δινουν και παιρνουν..και οχι για ενα λεπτο..αλλα πανε και πανε και πανε... ::))  σε συναρτηση με την εκδοση του δισκου.Στην συνταγη βαζεις το προσωπικο στυλ, τον τροπο που σκεφτεσαι ,τον ερωτα που εκφραζει το τραγουδι, τον Νεστορα,τον Περικλη,τον Μανο,τον Γιωργο..και εχεις μια τετοια εκτελεση  :) vintage.

ευχαριστουμε :D

yameth είπε:
Εξαιρετική ερμηνεία σε ένα από τα πιό αγαπημένα μου τραγούδια.

Νέστωρ, ωραίος ήχος αλλά τα σόλο του Tom Johnston είναι σφραγίδα και αναπτύσσουν πάνω στη μελωδία και θα περίμενα να ακολουθήσεις στο περίπου. (όχι το ίδιο βέβαια, αλλά επειδή το παίζω από το '73, έχω κόλλημα. :-[ εγώ φταίω.)

Korgious έχεις τον ήχο! Το Rhodes είναι μέσα στο ύφος και το pad ευχάριστη έκπληξη.

Εμένα μου άρεσε ο Μάνος στο τραγούδι κι ας έφυγε σε κανα δυό σημεία. Η χροιά κι η ερμηνεία ήταν η πρέπουσα.

Η ηχοληψία vintage και ο δράμερ βράχος. Σταθερές αξίες.  :D
Αρχηγέ συμφωνώ σε όλα. Το κομμάτι ήταν τζαμάρισμα, η πρώτη φορά που παίχτηκε-γράφτηκε (όλες οι άλλες ήταν απλά χειρότερες σε ήχο, παίξιμο κλπ). Στη συνέχεια αφού το κομμάτι μας άρεσε, το δουλέψαμε ώστε να ακολουθούνται πιστά τα μέτρα, τα γεμίσματα της κιθάρας πίσω απ' τη φωνή, τα 2α φωνητικά. Έτσι και αλλιώς όμως αφου σου αρέσουν οι έκτακτες εμφανίσεις, σε καλώ στις 16 Ιουλίου στο τελευταίο live της σαιζόν για μας να το παίξεις μαζί μας (και όχι μόνο αυτό).

κλεβεις την παρασταση..και νωρις βγαζεις ειδηση....την επομενη εβδομαδα λεγαμε να ανεβασουμε την εμφανιση μας...ας οψεται η προσκληση..Αρχηγε σε περιμενω..εχω χρονια να σε δω.

Very nice!

Τί rhodes είαναι αυτά Korgious? Tr μυρίζομαι...μωρέ και αυτό το pad κάπου το ξέρω...  έχεις κάνει τη μίξη ξεχωριστά ή δεν υπήρχε δυνατότητα να τα παίζεις και να ακούγονται και τα δυο μαζί (rhodes&pad). Μόνο αυτό μα χαλάει σε μερικά σημεία 8)

Πολύ καλό παιχτικά μπράβο!

stavros_d80 είπε:
Very nice!

Τί rhodes είαναι αυτά Korgious? Tr μυρίζομαι...μωρέ και αυτό το pad κάπου το ξέρω...  έχεις κάνει τη μίξη ξεχωριστά ή δεν υπήρχε δυνατότητα να τα παίζεις και να ακούγονται και τα δυο μαζί (rhodes&pad). Μόνο αυτό μα χαλάει σε μερικά σημεία 8)

Πολύ καλό παιχτικά μπράβο!
Το παιξιμο ειναι σε αληθινο χρονο,επειτα εγινε η μιξη. Μυριστηκες tr  αλλα στα pad,το ep ειναι φτιαγμενο στην cs2x της Yamaha μεσα απο jazz chorus 125 7ender.

σε ευχαριστουμε Σταυρο  :D

Καλημέρα παιδιά. Κι εμένα μου άρεσε. Το ότι σφίγγεται σε κάποια σημεία ο τραγουδιστής, προσωπικά μου αρέσει.

Γουέλ Νταν :)

Ωραία εκτέλεση παιδιά μπράβο.Αυτό το κομμάτι σε κάποια σημεία πάντα μου θύμιζε έντονα το thrill is gone

Ωραίο!

Το ευχαριστήθηκα!

Δεν νομίζω οτι τραγούδησε ζορισμένος ο Μάνος...(εκτός απο 2-3 σημεία που υπάρχουν κάτι νότες 2-3 μέτρα πάνω απο το πεντάγραμμο... :))

Πολύ ωραίος ήχος η κιθάρα στά αριστερά!

Τί είναι?...strat neck με ocd?

Trending...

Νέα θέματα

Back