Μπυροποσία v3: Η επιστροφή...

kwstas79

Μέλος
Με συνοπτικές διαδικασίες ανακοινώνω την έναρξη της 3ης μπυροποσίας, την παρασκευή 15 Μαρτίου, λογικά στην Craft.

Μενέλαε, μην έρθεις!  ;D ;D ;D

Γαμώ την τρέλα, αυτή τη φορά θα κοιτάξω να έρθω.

Ο! Octoberfest ki etsi? pou stin craft stous ampelokipous???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν δεν εχει φωτογραφιες, αυτογραφα και υστεριες τυπου: "δεν μπορουσα να το φανταστω οτι πισω απο το ψευδωνυμο evris θα ησουν ΕΣΥ, ενα ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα, υπογραψε σε παρακαλω στα στηθη μου" κλπ να κοιταξω να ειμαι και εγω...

παιδιά στηρίξτε αυτές τις μπυροποσίες που διοργανώνει το ΝΟΙΖ! είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και ολα τα σχετικά  8) :D (Κώστα σε βλέπω μην πεις τιποτα  ;D)...

το λέω για τα νεότερα μέλη στο φόρουμ,..Βοηθήστε να γίνει μια μπυροποσία καθωσπρέπει.... 8)

Τι να φτουρίσουμε εμείς από την ξενιτιά. :-\..Δυστυχώς δεν μπορούμε να παρεβρεθούμε...Κρίμα... :-\ :'(

bloody πες αδερφέ και εσύ μια κουβέντα....kwsth παίρνουμε άφεση εμείς απ' όξω ή να φροντίσουμε να είμαστε παση θυσία; +10 στον evris...

Η επιλογή της Παρασκευής με βολεύει εξωφρενικά περισσότερο από το Σάββατο, θα είμαι κι εγώ εκεί. Ναι διάολε, αυτή τη φορά θα έρθω! 8) 8) 8)

P.S. Μενέλαε, θυμίσου αυτά που λέγαμε τις προάλλες... ;)

Γιατί να μην την κάνετε την πόση σε ένα πιο ουδέτερο έδαφος ρε παιδιά.Να ας πούμε τυχαία στη Λάρισα........

bloody_sunday είπε:
Kαλές τάβλες...  :(
Σε καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνο να ξεκινήσεις thread με τίτλο "Μπυροποσία v4: Οι ξενιτεμένοι αντεπιτίθενται" 2 βδομάδες πριν το Πάσχα για να μπορέσουμε να παρευρεθούμε κι εμείς τα παιδιά της ξενιτιάς!

Αναλαμβάνεις την ευθύνη ή θα αποδειχθείς κατώτερος των περιστάσεων? Θα το σηκώσεις το γάντι?

Όου κέικ... θα φέρω και το φωτόσπαθο, αλλά τη μάσκα δεν θα τη βγάλω. Μόνο βαριά φωνή και ΧΧΧΧΧΧxxxxxουουουου, ΧΧΧΧΧΧxxxxxxουυουουου θα ακούτε.

Aλλά παιδιά μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα δεν κάνω γλέντια, καταλαβαίνετε... Δευτέρα - Τρίτη του Πάσχα, we have liftoff!  :)

electric και εσύ ξενιτεμένος...άντε ρε παιδιά εμείς λείπουμε συνέχεια...Πάντως ένα λέω:

In Bloody_Sunday We Trust!!!  :D 8)

FatalK είπε:
electric και εσύ ξενιτεμένος...άντε ρε παιδιά εμείς λείπουμε συνέχεια...Πάντως ένα λέω:

In Bloody_Sunday We Trust!!!  :D 8)
Απλά είμαι Θεσσαλονίκη... Για μερικούς βέβαια είναι άλλο κράτος και εξηγούμαι: Είμαι στο τρένο κι ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στο κουπέ είναι μια οικογένεια (μπαμπάς, μαμά και ο πιτσιρικάς γιός). Σταματάει που λέτε το τρένο στη Λάρισα (ακούς trigga??? φύλα καλά τα σύνορα) για την καθιερωμένη του στάση και ξεκινώντας μετά το πιτσιρίκι λέει τη θεική ατάκα: "Μπαμπά... Σε ποιά χώρα είμαστε τώρα???".

(Προφανώς δεν ενστερνίζομαι την άποψη του μικρού, αλλά είχε πλάκα.)

Τόσο πολύ πια αυτή η ομιλία??

Ούτε μπυροποσία έχει εδώ ουτε επικοινωνία τι @##$%@ γίνεται?

Πάντως σκεφτείτε το στη μέση είναι της διαδρομής Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Ελάτε Βόλο δε με χαλάει πάμε για τσιπουρίτο και γαυροψευτοδαγκάνα με θέα το πλοιάριο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back