Μα τέλος πάντων τι πρέπει να κάνουμε για να σε δελεάσουμε να κατηφορίσεις;Πάντως μια βόλτα στην Αθήνα, είναι καλή ευκαιρία να ντυθείς έτσι και να κατέβεις για guitar safari![]()
![]()
Δεν παίζει έστω κάποια... ακαταμάχητη αγγελία να σε μαγνητίσει;
Μα τέλος πάντων τι πρέπει να κάνουμε για να σε δελεάσουμε να κατηφορίσεις;Πάντως μια βόλτα στην Αθήνα, είναι καλή ευκαιρία να ντυθείς έτσι και να κατέβεις για guitar safari![]()
![]()
H αλήθεια είναι ότι παίζει μιαΜα τέλος πάντων τι πρέπει να κάνουμε για να σε δελεάσουμε να κατηφορίσεις;
Δεν παίζει έστω κάποια... ακαταμάχητη αγγελία να σε μαγνητίσει;![]()
To αντίστοιχο της EHX είναι το καλό. Όλα τα λεφτά ( κυριολεκτικά και μεταφορικά )Ιδού....μέχρι slide έχει μέσα!!! Με εξαπάτησε σας λέω.....
Όλα τα λεφτά είναι το πραγματικό που έχω....αλλά ποιος το κουρδίζει!!!To αντίστοιχο της EHX είναι το καλό. Όλα τα λεφτά ( κυριολεκτικά και μεταφορικά )
´Εχω το βιβλίο του Ραβί….Εδώ χρειάζεται δάσκαλος! Ισως ιντερνετικά μαθήματα απο ευρώπη η ινδία.
21:00 στο γνωστό σημείο...Τι ώρα είναι σήμερα ο μπυροποσια?
Βρε... Ραβί, τελικά είσαι εδώ ή πήγες να... μετανοήσεις;´Εχω το βιβλίο του Ραβί….![]()
Στο σημειο αυτό θυμίζω :21:00 στο γνωστό σημείο...
Στο σημειο αυτό θυμίζω :
Μπύρα
43 Θερμίδες (kcal)
- 100 g![]()
7 μπουκάλια = 1505 θερμίδες + ακινητοποίηση οχήματος + φυλάκιση 6 μηνών + αφαίρεση άδειας οδήγησης για 5 χρόνια + αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας για 6 μήνες + πρόστιμο 2000 ευρώ7 μπουκαλια= 1505 θερμιδες
Δύο μπύρες tops. Έχουμε και να οδηγήσουμε μετά, όπως πολύ σωστά αναφέρει ο αξιότιμος Cos.7 μπουκαλια= 1505 θερμιδες
Μέχρι 20 ευρώ στις τσέπες σας ο καθένας.Δύο μπύρες tops. Έχουμε και να οδηγήσουμε μετά, όπως πολύ σωστά αναφέρει ο αξιότιμος Cos.
Ε, άμα είναι για την αποκατάσταση σου, μην ανησυχείς... Θα σε προικίσει το Noiz. Ανοίγω τάχιστα noiz go fund LK υπέρ ανθόσπαρτου βίου20 ευρω?
Εγω αν ειχα 20 ευρω θα παντρευόμουν.
Νομίζω ότι θα υπάρχει μια κάποια διαφοροποίηση στην κατανάλωση θερμιδών αν η LP είναι solid ή chambered...2 ώρες live με Les Paul μείον 500 θερμίδες
Να φέρει το πετάλι για τη κλήρωση.Βρε... Ραβί, τελικά είσαι εδώ ή πήγες να... μετανοήσεις;