Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead. Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία.gvour είπε:Επειδη ομως ξερω οτι θα μπουμε σε μεγαλη συζητηση,θα τα πουμε παλι απο κοντα αυτα
με συνοδεια μπυρας.![]()
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead. Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία.gvour είπε:Επειδη ομως ξερω οτι θα μπουμε σε μεγαλη συζητηση,θα τα πουμε παλι απο κοντα αυτα
με συνοδεια μπυρας.![]()
Δε το κάνετε Σάββατο να έρθω κι εγώ;yameth είπε:Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead.
Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία.![]()
Παρασκευή- αυτήyameth είπε:Για να μη του το ταράξουμε το νήμα, προτείνω μεταφορά και άνοιγμα "επίσημης" διαβούλευσης για το σοβαρό αυτό θέμα. Ισως καλύτερα την επόμενη βδομάδα τότε.
Ειναι ακομα εκει η Ουρανια? ;D ;D ;Dyameth είπε:Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead.
Ηρτεν η ώραν του!yameth είπε:Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead.
Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία.![]()
να γινει ενα ποστ 3 ωρες νωριτερα για επιβεβαιωση την επιμαχη μερα.yameth είπε:Δεν είναι τίποτα επίσημο, όμως όποιος έχει κέφι για μια μπύρα στο γνωστό τραπέζι ορθίων, εγω θα είμαι εκεί. Έσκασα!
https://www.google.com/maps/place/%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%82/@38.036,23.827666,17z/data=!4m5!1m2!2m1!1zzpLPgc65zrvOrs-Dz4POuc6xIC0gVm9sc3RlYWQ!3m1!1s0x0:0x74c4408601194047?hl=en
οχι μικρη,μεγαλη.Α,και χαιρετισματα στην Ουρανια!γι αυτό και η μικρή μπύρα