Γεια σας και πάλι.Στην κιθαρούλα μου έχω 10ρες και θέλω να πάω πιο πάνω να δώ πως είναι απο εκεί ψηλά, αλλά έχω ακούσει διάφορα και δεν ξέρω τι να κάνω.
1)Ισχύει οτι θα μπορώ να έχω καλύτερο action με μεγαλύτερο νούμερο?
2)Ισχύει οτι αλλάζει ο ήχος και γίνεται πιο γεμάτος,ογκώδεις και πλούσιος?
3)Τι διαφορά έχουν οι flatwood(καπως έτσι δεν είμαι σίγουρος) απο τις κλασσικές κανονικές?
Μου είπαν οτι υπάρχουν χορδές που δεν έχουν αυτό ο σπειροειδές συρματάκι απ' έξω, μήπως είναι οι flatwood αυτές?Κερδίζεις κάτι εκτος απο το να μην λερώνουν εύκολα αυτές?Κανεις ας πουμε καλύτερο slide?Συγκεκριμένα αυτός που μου το είπε λέει οτι μέχρι τι σί του είναι χοντρές ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα.
Τέλος εκτός απο τα κλασσικά στο σετάρισμα(intonation,action,relief,neck radius,κτλ.) για τις καινούριες διαφορετικές χορδές χρειάζεται κάτι παραπάνω?
Ευχαριστώ θα σας δίνω με δόσεις γιατί δεν τα έχω όλα μαζεμένα τώρα......
1)Ισχύει οτι θα μπορώ να έχω καλύτερο action με μεγαλύτερο νούμερο?
2)Ισχύει οτι αλλάζει ο ήχος και γίνεται πιο γεμάτος,ογκώδεις και πλούσιος?
3)Τι διαφορά έχουν οι flatwood(καπως έτσι δεν είμαι σίγουρος) απο τις κλασσικές κανονικές?
Μου είπαν οτι υπάρχουν χορδές που δεν έχουν αυτό ο σπειροειδές συρματάκι απ' έξω, μήπως είναι οι flatwood αυτές?Κερδίζεις κάτι εκτος απο το να μην λερώνουν εύκολα αυτές?Κανεις ας πουμε καλύτερο slide?Συγκεκριμένα αυτός που μου το είπε λέει οτι μέχρι τι σί του είναι χοντρές ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα.
Τέλος εκτός απο τα κλασσικά στο σετάρισμα(intonation,action,relief,neck radius,κτλ.) για τις καινούριες διαφορετικές χορδές χρειάζεται κάτι παραπάνω?
Ευχαριστώ θα σας δίνω με δόσεις γιατί δεν τα έχω όλα μαζεμένα τώρα......