Γιατρε ειναι σιγουρα G.A.S ?

..εγω παντως παρηγγειλα... :lol:
Να υποθέσω ότι πήρες αυτή:

miniature_electric_guitar_19_19

:lol:

Ρε σεις, σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω και γω.

Θελω μια ασπρη τελε και μια ασπρη στρατ.

Εξοδα αποστολης ποσα ειναι? Πως πληρωνεις?

Για κάποιο ηλίθιο λόγο που δε μπορώ να κατανοήσω ο υπολογιστής μου δεν ανοίγει εικόνες από το κινητό μου. Τέλος πάντων το δώρο Χριστουγέννων μου φέτος ήταν μια κορυφαία μινιατούρα Fender Precision με maple ταστιέρα σε sunburst χρωματάκι.

Εάν λύσω το θέμα θα σας βάλω φώτος (και κλιψ;  ??? ??? )

Το μπασάκι είναι στη φώτο από το site της εταιρίας,

www.babyaxe.com

bass_baby.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλη φαση αυτο με τα ντραμς! Τωρα περι G.A.S. δε σχολιαζω... το να παρεις μια μικρη κιθαρα για την κιθαρα σου... απολυτα φυσιολογικο ;D

Α, και απο ποτε η κιθαρα του Hetfield ειναι κοκκινη Explorer με λευκο pickguard και χρυσο hardware???

..το τελευταιο σταδιο...

http://www.miniature-guitar-outlet.com/

ΑΥΤΕΣ ειναι τιμες!!!!    8)

..εγω παντως παρηγγειλα...  :lol:
μολις ηρθαν οι δικιες μου!μολις 7 μερες μετα την παραγγελια!!

πηρα 4 μπρελοκ, συνολο 16 δολαρια..

καλα ειναι για το κοστος τους, αν και δεν εχουν πολυ λεπτομερια σε αυτο το μεγεθος..

Μιας και διόρθωσα το θέμα με τις φωτογραφίες με το κινητό μου, δέστε και το μπασάκι σε φωτογραφία :)

babybass.JPG

λοιπον εγω συνολικα εχω 1 ηλεκτρικη με το εξωφυλλο του master of puppets και διαφανο (!!) pickguard strat style, μια λευκη strat (αχχ σαν αυτη που θελω να παρω) και μια κλασσικη η οποια εχει και hardcase και σταντ!!!

Εγω ειχα απο δωρο μια στρατ μινιατουρα ιδια με την πλας ντιλουξ μου, αλλα δεν ηταν μπολτ ον, εσπασε το μανικι και δεν ξαναβιδωνεται :P

Trending...

Νέα θέματα

Back