gadget
Νέο μέλος
Γειά σας ξανά. Το σκέφτομαι μέρες και το αποφεύγω να γράψω και να μαζέψω πληροφορίες απο τα παλιότερα γραφόμενα... αλλα μετά σκέφτηκα τι καλύτερο για όσους δεν αράζουν σε κάποια παραλία να μιλάνε (παλι) για ενισχυτές. ;D
Έχουμε και λέμε.
Έχω: GibsonLes Paul Studio (αυτή που split-αρουν οι μαγνήτες), Vox ac4 tv 10", 2-3 πετάλια,
μία πεταλιέρα (για διώξιμο, δεν την βολεύτηκα ποτε
) και σκέφτομαι να πάω σε ένα μεγαλύτερο ενισχυτή.
Εχώ ακούσει μέχρι στιγμής:
Συμπεράσματα: Τον fender τον λάτρεψα και δεύτερος στην προτίμηση μου με σχετική διαφορά κίολας απο τους υπολοίπους ο Vox μου.
Ο blues deluxe όμως είναι πολυ δυνατός και ακριβός. (αν και με τρώει ο...χέρις μου από τη στιγμή που τον άκουσα).
Στα 400-500(οριακά) ευρώ δεν βρήκα να ακούσω κάτι άλλο και μιας και δεν θα αγοράσω καινούριο δεν το βρίσκω πολύ "ηθικό" να γυρίζω συνέχεια τα μαγαζιά και τελικά να αγοράσω απο αγγελίες.
Οπότε τι άλλο προτείνεται να έχω το νού μου για όταν εμφανιστεί στις αγγελίες?
Μιας και δεν μάρεσε ο Laney, όπως πίστευα πριν τον ακούσω, αξίζει να ασχολήθώ με τα άλλα μοντέλα της (VC30,Lionheart...) ?
Μήπως μία πολύ λογική επιλογή είναι κάποιος ac15?
Έχουμε και λέμε.
Έχω: GibsonLes Paul Studio (αυτή που split-αρουν οι μαγνήτες), Vox ac4 tv 10", 2-3 πετάλια,
μία πεταλιέρα (για διώξιμο, δεν την βολεύτηκα ποτε
Εχώ ακούσει μέχρι στιγμής:
- Τον δικό μου
,
- Marshall DSL601,
- BlackStar Ht20,
- Hughes & Kettner 100watt (δεν ξέρω συγκεκριμένα,σε ένα studio λαμπάτος)
- Ibanez TSA15
- Fender Blues Deluxe (μαλλον,ο ενισχυτής που έχουν στο guitar-store για δοκιμές πεταλιών, αν ξέρει κάποιος για σιγουριά)
- Laney VC15-110
Συμπεράσματα: Τον fender τον λάτρεψα και δεύτερος στην προτίμηση μου με σχετική διαφορά κίολας απο τους υπολοίπους ο Vox μου.
Ο blues deluxe όμως είναι πολυ δυνατός και ακριβός. (αν και με τρώει ο...χέρις μου από τη στιγμή που τον άκουσα).
Στα 400-500(οριακά) ευρώ δεν βρήκα να ακούσω κάτι άλλο και μιας και δεν θα αγοράσω καινούριο δεν το βρίσκω πολύ "ηθικό" να γυρίζω συνέχεια τα μαγαζιά και τελικά να αγοράσω απο αγγελίες.
Οπότε τι άλλο προτείνεται να έχω το νού μου για όταν εμφανιστεί στις αγγελίες?
Μιας και δεν μάρεσε ο Laney, όπως πίστευα πριν τον ακούσω, αξίζει να ασχολήθώ με τα άλλα μοντέλα της (VC30,Lionheart...) ?
Μήπως μία πολύ λογική επιλογή είναι κάποιος ac15?