ξυλεια ηλεκτρικης κιθαρας

E.G.

R.I.P.
Της παρέας
καλησπερα φιλοι του νοιζ. ειμαι μεσ΄την τρελη χαρα αφου σημερα προμηθευτικα αρκετα ξυλα για το φοβερο χομπυ της οργανοποιιας. τα ξυλα ειναι μαονι, τριανταφυλια, παλισανδρος, οβανγκολ με φοβερα νερα, βεγκε, κελεμπεκι σου..κατι  ;D και τελος το ομορφοτερο για εμενα με τα νερα του και το κοκκινο χρωμα του το παντουκ.

μαονι.jpg

τριανταφυλια.jpg

παλισανδρος.jpg

οβανγκολ.jpg

βεγκε.jpg

κελεμπεκι.jpg

παντουκ.jpg

Ωραια πράγματα.

Προσοχή με το βένγκε στο κόψιμο και με τις σκλήθρες.

Λέγοντας τριανταφυλλιά, εννοείς παλίσανδρο να υποθέσω;

καλο για μεταλ!!! ουαου !! φιλε δεν μπορω να ηρεμισω, ψαχνω για σχεδια στο νετ, σκεφτομαι συνδιασμους, μιλαμε για πολυ ξυλο. ειναι ολοκληρα μαδερια. θα φτιαχνω κιθαρες μεχρι τα 60 μου  ;D

ray, οχι δεν ειναι παλισανδρος. ειναι τριανταφυλια. και εγω δεν το ηξερα μεχρι σημερα. αν ειδες πηρα και παλισανδρο αλλα ειναι διαφορετικο ξυλο

Ναι το είδα. Αλλά δεν έχω δει τριανταφυλλιά τόσο παχιά που να βγάζει μαδέρι. Θυμάσαι τον αγγλικό όρο;

ξεχασα να βγαλω φωτο και την μπουμπιγκα που πηρα  :'( . φοβερα νερα και αυτη

. ray θα ρωτησω ενα φιλο που πηγαμε μαζι για την τριανταφυλια και θα σου πω. αυτος φτιαχνει μπουζουκια

Καλορίζικα!

Το κελεμπεκάκι έχει και μουαρέ (flame), σουπερ!

Πες μας και την πηγή σου  ;)

Ευγε!

Παλίσανδρος και τριανταφυλιά ειναι σχεδον ταυτόσημα, αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο ειναι η προέλευση πχ παλισανδρος ινδιών, βραζιλιάνικος κλπ.

Το ξυλο που πήρες σαν τριανταφυλιά ειναι μάλλον αφρικάνικος παλίσανδρος ή bubinga εκτος αν ειναι απο Λ. Αμερική όπου ειναι επίσης ανοικτοχρωμα ξύλα σε σχέση με Ριο και Ινδιών.

Πρόσεξε οταν κόψεις το paduk να φοράς μάσκα , βγάζει μια κόκκινη σκόνη σαν τριμένη κανέλα! Που ειναι λιγο ερεθιστική για μάτια , λαιμό.

Το κελεμπέκι ειναι λίγο κατσαρό?

Δεν στελνεις κανα pm για την πηγή, να μην κανουμε και διαφήμηση..

Thnks

μπραβο ρε φιλε , μουαρε λεγεται. εγω θυμομουν σουαρε  ;D , γι'αυτο εγραψα σου...κατι.

στον παντελακο τα πηρα. δεν το ειπα στην αρχη μη θεωρηθει διαφημιση. αν ειναι ας το σβησουν οι μοδερειτορς. παντως τα ξυλα του εχουν και φοβερα νερα (πηρα πολλα κοματια ακτινικα κομμενα), και με τον μετρητη υγρασιας ειδα οτι εχει ξερα ξυλα (8% υγρασια). και σε εμενα φερθηκε πολυ ωραια ο ανθρωπος. μετακινουσε ολοκληρες παλετες για να ψαξω να βρω ποιο μαδερι μου κανει. τελικα υπαρχουν και ωραιοι επαγγελματιες και στην Ελλαδα.

φιλε νασοκοσμ δεν ειναι μπουμπιγκα γιατι πηρα και μπουμπιγκα. θα ρωτησω τον φιλο και θα σας πω

τελικα ειχες δικιο, αυτο το μικρο κοματι τριανταφυλιας ειναι μπουμπιγκα. το μεγαλο κομματι που πηρα ειχε φοβερα νερα, πολυ ομορφο ξυλο αλλα ξεχασα να το βγαλω φωτογραφια. αυριο θα την ανεβασω να την δεις.

Μεγειές και καλόφτιαχτα! Τι ομορφιές είναι αυτές? Κάνα μπάσο φτιάξε κάποια στιγμή γιατί έχετε πέσει όλοι με τα μούτρα στις κιθάρες κι εμείς μένουμε μόνο με την όρεξη... :'( (πλάκα κάνω)

funky_bassman είπε:
Μεγειές και καλόφτιαχτα! Τι ομορφιές είναι αυτές? Κάνα μπάσο φτιάξε κάποια στιγμή γιατί έχετε πέσει όλοι με τα μούτρα στις κιθάρες κι εμείς μένουμε μόνο με την όρεξη... :'( (πλάκα κάνω)
ελα μωρε μην κανεις ετσι - απλα εσυ οταν βλεπεις κιθαρες φαντασου οτι εχου πιο χοντρες χορδες και θα εισαι μιιιιααααα χαρα  :D :D

Off topic: εχω ξεκινήσει ενα jazz bass άταστο και αυριο σκαβω το σωμα, αν εχω χρόνο θα το ποστάρω..

Ωραια τα ξύλα, Δευτέρα πρωι θα παω μια βολτα μου γυάλισε το μουαρέ!

nasokosm το μουαρε ειναι λιγο ακριβουτσικο.

funky_bassman θα φτιαξουμε και μπασο, μην αγχωνεσαι. οπως σου ειχα πει θα παρω ξυλα και ξεκιναμε.

Καλά μιλάμε θα φαγωθεί πολύ ξύλο!!!

Μας τρέχουν τα σάλια!!

;D ;D ;D

καλοφάγωτα λοιπόν!

Trending...

Νέα θέματα

Back