doubletrouble είπε:
σορρυ...semi hollow εννοω....
ξερετε τι μπρατσο εχουν οι ibanez? ειναι πολυ λεπτο? τυπου vintage fender?
πχ αυτη?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320309464728
και κατι αλλο...οι ibanez φτιαχνονται αποκλειστικα japan?
Οι vintage Fender δεν είχαν (κατά κανόνα) λεπτά μπράτσα, εκτός αν κάτι δεν καταλαβαίνω από τη σύνταξή σου.
Η συγκεκριμένη Ibanez κατασκευάζεται στην Κίνα, όπως και όλες της σειράς. Επειδή έχω παίξει με κιθάρες της σειράς custom όπως αυτή, πρόκειται για
πολύ καλοκατασκευασμένα όργανα και, αν δεν σε απασχολεί το mojo (της κατασκευής στην Ιαπωνία, την Κίνα ή τη Σελήνη ;D) είναι πολύ καλές επιλογές. Μαγνήτες και hardware είναι πάνω από το μέσο όρο.
Το μπράτσο είναι "μάλλον λεπτό", άλλοι θα έλεγαν "μέτριο", ειδικά αν έχουν συνηθίσει στις μεταλοκιθάρες της ίδιας εταιρείας.
Αυτή που έχει πολύ λεπτό μπράτσο είναι η Hagstrom Viking, και αυτός ήταν ο λόγος που πούλησα την δική μου. Όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν
εξαιρετκά για τα γούστα μου, και όχι μόνο, όπως φαίνεται από τα ενθουσιώδη σχόλια του συνφορουμίτη που την απέκτησε, και των φίλων του.
Αυτές οι δύο κιθάρες (Viking και AS-103) είναι κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες που μπορείς να βρεις στην κατηγορία τιμής και όχι μόνον.