fendercustomshop
Θαμώνας
Φίλοι μου γεια σας...
Τα φώτα σας παρακαλώ
θέλω μια κάρτα ήχου με ταβάνι 700 ευρώ με τα τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
1)5-6 mono inputs, για μόνιμο patch voice live touch (effex for vocals), synth (audio oxi midi) kai line 6 pod x3 pro
Αν είναι δυνατόν η κάρτα να λειτουργεί και σαν analog mixer θα ήταν ιδανικά μια και θα ακούω και τις συσκευές μου χωρίς σώνει και καλά άνοιγμα του μουσικού προγράμματος daw
2) θα δουλέψω σε PC , WIN 7-64, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ CUBASE
3)έχω σταμπάρει τις εξής κάρτες και θα ήθελα τη γνώμη σας (κυρίως από χρήστες)
α)motu ultralite mk3 hybrid
b)liquid saffire 56
c)lexicon ionix u82 (μοιάζει να ναι πιο χαμηλής ποιότητας ήχου αφού δεν φτάνει τα 192 khz σας τις 2 πιο πάνω αλλά φαίνεται απλή και κατανοητή
d)alesis usb or firewire multimix 16 (δεν την γνωρίζω πως τα πάει από ποιότητα)
Για να καταλάβετε ακριβώς τι παίζει, αγόρασα από thomann yamaha n8 που είναι της συλλογιστικής της alesis αλλά πιο ποιοτική σε όλα και το pc μου (παρά τις όποιες ενέργειες φίλων και ειδικών σε επίπεδο software) δεν την είδε ΠΟΤΕ...κι επειδή μάλλον όπως παραδέχτηκαν και από τον ΤΗΟΜΑΝΝ πιθανώς να πρόκειται για βλάβη την έστειλα σήμερα πίσω και καλούμαι να αγοράσω (εγώ το επιθυμώ αυτό) κάποια άλλη Kάρτα στα ίδια περίπου χρήματα.
PLEASE HELP WITH YOUR OPINIONS
Τα φώτα σας παρακαλώ
θέλω μια κάρτα ήχου με ταβάνι 700 ευρώ με τα τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
1)5-6 mono inputs, για μόνιμο patch voice live touch (effex for vocals), synth (audio oxi midi) kai line 6 pod x3 pro
Αν είναι δυνατόν η κάρτα να λειτουργεί και σαν analog mixer θα ήταν ιδανικά μια και θα ακούω και τις συσκευές μου χωρίς σώνει και καλά άνοιγμα του μουσικού προγράμματος daw
2) θα δουλέψω σε PC , WIN 7-64, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ CUBASE
3)έχω σταμπάρει τις εξής κάρτες και θα ήθελα τη γνώμη σας (κυρίως από χρήστες)
α)motu ultralite mk3 hybrid
b)liquid saffire 56
c)lexicon ionix u82 (μοιάζει να ναι πιο χαμηλής ποιότητας ήχου αφού δεν φτάνει τα 192 khz σας τις 2 πιο πάνω αλλά φαίνεται απλή και κατανοητή
d)alesis usb or firewire multimix 16 (δεν την γνωρίζω πως τα πάει από ποιότητα)
Για να καταλάβετε ακριβώς τι παίζει, αγόρασα από thomann yamaha n8 που είναι της συλλογιστικής της alesis αλλά πιο ποιοτική σε όλα και το pc μου (παρά τις όποιες ενέργειες φίλων και ειδικών σε επίπεδο software) δεν την είδε ΠΟΤΕ...κι επειδή μάλλον όπως παραδέχτηκαν και από τον ΤΗΟΜΑΝΝ πιθανώς να πρόκειται για βλάβη την έστειλα σήμερα πίσω και καλούμαι να αγοράσω (εγώ το επιθυμώ αυτό) κάποια άλλη Kάρτα στα ίδια περίπου χρήματα.
PLEASE HELP WITH YOUR OPINIONS
Τελευταία επεξεργασία από moderator: