Γιατί να πιάσεις δύο θέσεις με την ακουστική;RayDTutto είπε:Ψάχνω για βάση για 5 κιθάρες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και μια ακουστική.
Αυτές οι πολλαπλές βάσεις που κυκλοφορούν κάνουν αν π.χ. πιάσεις με την ακουστική δύο θέσεις;
Έχει κανείς εμπειρία;
+1Γιατί να πιάσεις δύο θέσεις με την ακουστική;
XAXAXA Ναι για αυτές μιλάω.Superfunk είπε:Ναι κανουν (αν μιλας για βασεις τυπου "οπλοβαστος" ;D)
Χωράει σε μία θέση; Νομίζω ότι παραείναι παχιά.Γιατί να πιάσεις δύο θέσεις με την ακουστική;
οχι ρε συ χωραει...βαλτην μπροστα μπροστα για να εκμεταλευτεις τον χωρο.Χωράει σε μία θέση; Νομίζω ότι παραείναι παχιά.
Αν βαλεις αυτες τις 2 ακουστικες στις ακρες αριστερα δεξια και...την τερμα δεξια (θεση 5)με τις χορδες προς τα "εξω" νομιζω τις χωρας..απλα οταν τις κοιτας η Νο5 θα σου εχει γυρισμενη πλατη!!!!Φιλε μου μολις αγορασα μια τετοια βαση για 5 κιθαρες 38 ευρω μεσο ιντερνετ απο νακα.θελει παραγγελια και ειναι πιο φθηνη μεσω ιντερνετ. Ειναι αρκετα στιβαρη . Νομιζω ειναι της stag αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παντος επειδη εχω μια taylor ακουστηκη που ειναι λιγο πιο χοντρουλα απο την ακουστικη μου την yamaha, νομιζω μου εχει φαει μια θεση. Τωρα αν βαλεις 4 ηλεκτρικες και μια ακουστικη θα ειναι κομπλε αλλα με δυο ακουστικες χανεις μια θεση
leon7pap είπε:Αν βαλεις αυτες τις 2 ακουστικες στις ακρες αριστερα δεξια και...την τερμα δεξια (θεση 5)με τις χορδες προς τα "εξω" νομιζω τις χωρας..απλα οταν τις κοιτας η Νο5 θα σου εχει γυρισμενη πλατη!!!!
απο την αλλη εχει και τα καλα του αυτο...δε θα κινδυνευει τοσο πολυ να γινει αποθηκευτικος χωρος για καραμελες HALS χαρτακια MARVEL μικροπαιχνιδακια και TΥΡΙ Babybell αν εχεις μικρο παιδι στο σπιτι!!!