+ 500.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000!!!!!!!!!!!11προσωπικα μου φαινεται ανιαρος και προβλεψιμος ' date='εχει δει οτι στην Ελλ. αγορα της showbiz λειπει αυτος ο 'τυπος' και τον
καλυπτει αναλογα.
alpatman[/quote']
Φίλε μου...μερικές φορές καλύτερα είναι να μασάμε παρά να μιλάμε...
Μπορείς να εκφέρεις οποιαδήποτε γνώμη άποψη άντε και κρίση για το έργο που φτάνει στα αυτιά σου και στα μάτια σου ενός καλλιτέχνη...¶σε όμως ήσυχη την πρόθεση και την διάθεση του ειδικά αν δεν γνωρίζεις την ιστορία του...αιδώς αργείοι...
ΥΓ.1 τον προτοείδα ζωντανά σε κλαμπάκι τη αχαρνών το 82 και γοητεύκα από την προσωπικότητά του μιλώντας του για λίγο... είχα την τύχη μέσω φίλου που τυγχάνει κολλητός του να τον γνωρίσω λίγο πιο στενά εν έτει 2005...είναι ο ίδιος και απαράλαχτος ("Τζιμάκος" όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του) στην όψη και στην συμπεριφορά και στις απόψεις, σαν μην έχει περάσει ο χρόνος...
ΥΓ.2 Η πρώτη πειρατική κασσέτα (δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα σε βινύλιο ή cd - και πως θα μπορούσε άλλωστε-) των μουσικών ταξιαρχειών, αποτελεί κατ εμέ (παρ όλη την ερασιτεχνική παραγωγή) ένα απο τα σημαντικότερα rock έργα που εκπονήθηκαν εν ελλάδι και είμαι ευτυχής που την κατέχω...
ΥΓ.3 σε πρόσφατο μου post μίλησα για την απέχθειά μου στους δήθεν...για τον καθένα -πχ Αραπάκης- έχω και ένα επιχείρημα βιωμένο και αν δεν έχω "μασάω" δεν μιλάω...το ότι ο κύριος Πανούσης (γιατί περί κυρίου πρόκειται) στα γεράματά του δεν αναπαραγάγει καταστάσεις τύπου JRB αρχών 80', Καρδίτσας (αλήθεια θυμάται κανείς την περιβόητη συναυλία? τι κρίμα που δεν ήμουν μέσα...) κλπ δεν μειώνει διόλου την αυθεντικότητά του στα μάτια μου...
ΥΓ.4 Προσπάθησα να είμαι ευγενικός μέσα στα νευρα μου (κι ας με μαλώσει ο ...πάρτα άρρωστε SuperFunk) κι ελπίζω να τα κατάφερα...![]()
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ!!!!!
Α,ΡΕ SKYLAB ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!1
ολα καλα και ολα ωραια σχετικα με τον πανουση. πανεξυπνος και το χιουμορ του με αγγιζει.αλλα για να υποβαθμισω λιγο το επιπεδο της συζητησης' date=' πως σχολιαζετε τις τιμες μπουζουκιων που χρειαζεται να πληρωσει κανεις για να τον δει ζωντανα??? :evil:[/quote']
ποσο παει το μαλλι;
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μεσα πεφτεις! :wink:Κακά τα ψέμματα όμως, ακόμα και τότε, το ροκ της Ελλάδας ήταν-και παραμένει- ένα σπορ για εισοδηματίες. Αν δεν έχεις καλυμένα τα νώτα σου από λεφτά, δεν μπορείς να περιμένεις να φας ούτε από το ροκ ούτε από την πρόζα. Δεν δήλωσε ο Τζιμάκος κάτοικος Ψυχικού χτες; Ε, δεν είναι σύμπτωση λοιπόν που ούτε και ο Πανούσης δείχνει να πεινάει. Δεν φαντάζομαι ότι πείναγαν πολλοί έξάλλου από την γενιά του Πουλικάκου, του Σιδηρόπουλου, του Πιλαλί, του Βαβούρα κ.α. Αν ωστοσο πέφτω έξω, ευχαρίστως να με διορθώσετε
Προσπάθησα να σε άλλο νήμα συζήτησης να συζητήσουμε τα όρια της Τέχνης.
Τώρα βλέπω πως θα έπρεπε να συζητήσουμε
τα όρια της Σάτιρας.
Ξέρετε υπάρχει μεγάλη διαφορά από τον Χλευασμό.
Η Σάτιρα είναι ιερό πράγμα
ενώ ο Χλευασμός ανίερο.
Αλλά δεν νομίζω πως θα έχει καλύτερη τύχη από το «Τι είναι Τέχνη».
Τελικά τι πιστεύετε για τον «Τζιμάκο»;
Κάνει Τέχνη και ποια;
Είναι μουσικός' date=' ηθοποιός, πεζογράφος, ποιητής … ;
Τι στο καλό είναι;
Έχει να εκφράσει κάτι νέο;
Έχει να εκφράσει κάτι παλιό,
αλλά με νέο τρόπο;
Θέλει να τονώσει τον εγωισμό του;
Θέλει να δοξαστεί;
Να μείνει στην ιστορία;
Θέλει να βγάλει χρήμα;
Δεν ξέρει τι θέλει;
[b']Με αυτό που έκανε τώρα, τι τελικά κατάφερε; [/b]
Εννοείς τον Δράκουλα των εξαρχίων? ή έχει εμφανιστεί και αλλού?ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ "ΣΙΝΕΜΑ" ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
...και σε άλλες....Εννοείς τον Δράκουλα των εξαρχίων? ή έχει εμφανιστεί και αλλού?ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ "ΣΙΝΕΜΑ" ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ