Τον 8080 έχω και εγώ με το ίδιο πρόβλημα στο Volume του Boost' date=' εδώ και πολλά χρόνια. Από το 0 ως το 4 χράτσα χρούτσα, κι από το 4ως το 6, απώλεια έντασης.Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλα τα spray, τον έδωσα για service, τίποτα... Τους είπα να αλλάξουνε ποτενσιόμετρα, και μου παν ότι το πρόβλημα πάει πιο μέσα, κάτι είναι καμμένο και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Δεν κατάλαβα και καλά γιατί είμαι λίγο σκράπας στα ηλεκτρονικά.
Εν ολίγοις έχω μάθει να ζω με αυτό, αφου ούτως ή άλλως έχω καταργήσει το boost κανάλι, και τον ήχο τον πειράζω από την πεταλιέρα.
Αλλά μ΄αρέσει φοβερά το crunch-normal του! Πάει φοβερά με το στράτο. Μήπως να κάνουμε ένα ξεχωριστό τοπικ με αυτό το θέμα;[/quote']
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο δικό μου ενισχυτή αλλά βαριέμαι να το φτιάξω

:roll:
Όπως το περιγράφεις, περνά ρεύμα στα ποτενσιόμετρά σου από κάποιο βραχυκύκλωμα. Είναι μάλλον κάτι συνηθισμένο σε ορισμένους τύπους ενισχυτών και δεν καταλαβαίνω τι ανταλλακτικά μπορεί να χρειάζεται που να μην υπάρχουν...
Ρε μπαγάσα δεν τον ανοίγεις μπας και τον φτιάξεις μόνος σου? Εχισχυτής ήχου είναι, όχι δορυφόρος. ¶κου εκεί, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά... :evil: