τηρω τα παρακατω και δεν εχω προβλημα.
1)η κιθαρα να βρισκεται η στην θηκη η στα χερια μου
2)οι χορδες να ειναι παντα καινουριες και το πολυ 1 ωρα παιγμενες πριν το live
3)παντα κουρδισμενη και σεταρισμενη
4) μετα απο 12 ωρες παιξιματος αλλαζω τα καντινια και μετα απο 24 αλλαζω ολο το σετ- η αλλαγη χορδων γινεται , βγαλε μια-βαλε μια.superfunk rules :wink:
5)στην αλλαγη του σετ , περναω το μπρατσο (rosewood) ενα χερι αμυγδαλελαιο -απο το φαρμακειο- αλλοιφωντας το με την ακρη του δαχτυλου μου ετσι ωστε να παει σε ολη την ταστιερα.
6)σκουπιζω με ενα κομματι φανελλα αθλητικη ασπρη -πλυμενη ενοειται 8O - τριβω καλα ωστε να φυγει η βρωμια που πλησιαζει τα ταστα.
7) κατ οπιν σκουπιζω καλα με μια αλλη φανελλα και αν χρειαστει κανω με υπερβολικα ψιλο - τοσο που να διαλυεται σχεδον- συρμα κατσαρολας οποια ταστα ειναι "μαυρισμενα".(αυτο συμβαινει μια φορα στο 3μηνο)
8)αφου τσεκαρω οτιδηποτε βιδο-ειδες / παξιμαδο-ειδες θελει σφιξιμο η φτιαξιμο , αλοιφω ολο το σωμα παντου με την κρεμα της ghs.κρεμαω την κιθαρα απο το nut και κανω 1 τσιαγαρακι "αλωνιζοντας" το noiz 8)
8)σκουπιζω καλα το σωμα -η κρεμα εχει πηξει και εχει στερεοποιηθει- βγαινει πανευκολα παιρνοντας μαζι της ολας τις δαχτυλιες-βρωμιες-υπολειμματα sambuca molinari κλπ.
9) περναω χορδες
και
10) βγαζω απο το συρταρι το "χρυσο αρθρο του σεταπ" by superfunk και με υφος αναγνωσης εκκλησιαστικου κειμενου, το εφαρμοζω κατα γραμμα.
(μετα απ ολα αυτα ντυνομαι - χτυπαω ζελε στο μαλλι , και παω στα μπουζουκια για δουλιτσα....γκουχ γκουχ 8) 8) :lol: χμ....!!!!! 8O :wink