bloody_sunday
Θρύλος του Noiz
Υπάρχουν πολλές φορές που κυριολεκτικά στα καλά καθούμενα (στη δουλειά, όταν ξυπνήσω το πρωί, στο δρόμο για το κολυμβητήριο κλπ) μου έρχονται στο μυαλό τραγούδια και μουσικές που δεν υπάρχει κανένας, τουλάχιστον προφανής, λόγος να συμβεί αυτό: πχ. ούτε είναι κομμάτια που μου κολλάνε επειδή άκουσα ένα άλμπουμ πρόσφατα και μου άρεσαν, ούτε τα άκουσα στο ραδιόφωνο πριν από μέρες - ή βδομάδες - και επανήλθαν στη μνήμη μου κλπ.
Σας συμβαίνει και εσάς? Και αν ναι, ποια είναι αυτά? Είναι καιρός που ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιο θρεντ. Μιλάμε για κομμάτια που συνήθως είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετα με ό,τι τυπικά γυροφέρνει μουσικά στο μυαλό σας. Ας ξεκινήσω φέρνοντας δυο τυπικά παραδείγματα με ένα που ήρθε ουρανοκατέβατο στο μυαλό μου την Τετάρτη το μεσημέρι...
...και ένα άλλο την Πέμπτη το απόγευμα:
YouTube - Broadcast Yourself.
Σας συμβαίνει και εσάς? Και αν ναι, ποια είναι αυτά? Είναι καιρός που ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιο θρεντ. Μιλάμε για κομμάτια που συνήθως είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετα με ό,τι τυπικά γυροφέρνει μουσικά στο μυαλό σας. Ας ξεκινήσω φέρνοντας δυο τυπικά παραδείγματα με ένα που ήρθε ουρανοκατέβατο στο μυαλό μου την Τετάρτη το μεσημέρι...
...και ένα άλλο την Πέμπτη το απόγευμα:
YouTube - Broadcast Yourself.