Tone x

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω αυτό το πετάλι.. έχω δοκιμάσει το amplitude και μου αρέσει πάρα πολύ ο ήχος τον mesa boogie mark 3 βγάζει το ίδιο ηχο με το ίδιο βάθος; 

Καλως ηρθες, Γιαννη,

προκειται για δυο διαφορετικες εφαρμογες της ιδιας εταιριας. 
Το amplitube κανει modelling ενισχυτων ( προσομοιωση ) ενω το tonex profiling /capturing (καταγραφη του ηχου του αυθεντικου ενισχυτη με συγκεκριμενες ρυθμισεις, συγκεκριμενη χρονικη στιγμη).

Το amplitube σου δινει τη δυνατοτητα να προσθετεις και να αφαιρεις οσα και οποια πεταλια θελεις  και να αλλαζεις εντελως τις ρυθμισεις του ενισχυτη με ικανοποιητικα αποτελεσματα.

Το  tonex δεν ανταποκρινεται σωστα στις αλλαγες των ρυθμισεων σε ενα capture, πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλο capture, οπου ο ενισχυτης καταγραφηκε με αλλες ρυθμισεις .

Captures μπορεις…

-να βρεις δωρεαν χωρις ποικιλια ρυθμισεων

-να αγορασεις με 20/ 30 διαφορετικες ρυθμισεις ανα ενισχυτη.

-να φτιαξεις δικα σου , των hardware ενισχυτων σου, χωρις να απαιτειται τρελος εξοπλισμος.

Επισης το tonex δεν εχει ποικιλια εφε , και αυτα που εχει δεν ειναι και τα καλυτερα, αναμενεται τον Νοεμβρη αναβαθμιση. Συνεργαζεται ομως τελεια με εξωτερικα πεταλια, επισης μπορεις να αγορασεις η να φτιαξεις captures που περιλαμβανουν τα πεταλια..

Το μεγαλο συν του tonex ειναι οτι λειτουργει αυτονομα στα πεταλια του.

Επισης στον υπολογιστη σου μπορεις να χρησιμοποιησεις το tonex εντος του amplitube. Δυστυχως δεν μπορεις να αποθηκευσεις presets του amplitube στο tonex.

Ελπιζω να βοηθησα, σιγουρα στο forum υπαρχουν εμπειροτεροι απο εμενα στο αντικειμενο. Ασχολουμαι με το tonex δυο εβδομαδες και με εχει κερδισει, ο ηχος του, μου φαινεται οτι ειναι πιο κοντα στον φυσικο.Σκεψου οτι δεν εχω αγορασει ακομα captures (πειραζω λιγο τα δωρεαν, compressor &reverb), ουτε εχω φτιαξει προς το παρον δικα μου. Τα αποτελεσμα τα ακουω στον καναπε, κανοντας πειραματα και με αλλα εξωτερικα εφε.

καλυτερα να αλλαξεις τον τιτλο του νηματος. Πχ Tonex vs Amplitube.

α και σβησε το κενο πριν το. X

IMG_1726.jpeg

Γεια σου φίλε μου δεν με ενδιαφέρει να έχω πολλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το mesa boogie mark 3 που έχει το Amplitude σε καθαρό ήχο είδα ότι περνάει και στο tonex

Γεια σου φίλε μου δεν με ενδιαφέρει να έχω πολλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το mesa boogie mark 3 που έχει το Amplitude σε καθαρό ήχο είδα ότι περνάει και στο tonex
Με λιγα λογια η απαντηση ειναι οχι, τουλαχιστον βασει οσων ξερω και το εγραψα και παραπανω. Ωραια θα ηταν να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, αλλα δεν…

https://forum.ikmultimedia.com/viewtopic.php?t=31981/1000

Στο tonex ομως πιστευω θα βρεις καλυτερο ηχο για το mark 3, δοκιμασε το οπως σου προτεινει ο kpeyos. 

Το θέμα είναι θα έχει την καμπίνα και το βάθος όπως στο amplitude?
Την καμπινα θα μπορουσες να την βρεις, το βαθος οχι.

τα reverb του tonex δεν ειναι τα καλυτερα, ερχεται ομως αναβαθμιση..

Ωραια θα ηταν να εβρισκες capture με το reverb του ενισχυτη στη ρυθμιση που θελεις.

Τιποτα δεν γινεται ευκολα εαν δεν ασχοληθεις, ειτε ψαχνεις για ηχο ενος ενισχυτη η περισσοτερων. Δεν ειναι ομως και δυσκολο, χρονο, υπομονη και βασικες γνωσεις χρειαζονται.

Παίζει τέλεια μου άρεσε πάρα πολύ το Βάθος δεν είναι καλό αλλά εντάξει είναι όσο όσο θα το πάρω σίγουρα. Τώρα πως γίνεται να βάλω μέσα το mesa boogie πληρώνω στην σελίδα; 

Το πεταλι δινει μαζι δωρεαν την ακριβη εκδοση της εφαρμογης, λογικα θα βρεις ετοιμα καποια captures του ενισχυτη. Επισης ψαχνοντας μπορεις να βρεις captures δωρεαν η με πληρωμη στο tonenet, το link του υπαρχει και μεσα στην εφαρμογη.

Αγορα captures μπορει  να πραγματοποιηθει και εκτος εφαρμογης.

Το παρήγγειλα τελικα το θέμα είναι ότι στον υπολογιστή λέει να μπω στην σελίδα δεν με αφήνει να κατεβάσω άλλον ήχο και δεν έχω πολλούς γύρω στους 10 κατέβασα. Όταν πάρω το κανονικό από που θα κατεβάζω; Και έχει περιορισμό στα ποσά θα κατεβάσεις; 

Το πεταλι δινει μαζι δωρεαν την ακριβη εκδοση της εφαρμογης, λογικα θα βρεις ετοιμα καποια captures του ενισχυτη. Επισης ψαχνοντας μπορεις να βρεις captures δωρεαν η με πληρωμη στο tonenet, το link του υπαρχει και μεσα στην εφαρμογη.

Αγορα captures μπορει  να πραγματοποιηθει και εκτος εφαρμογης.

Γιαννη, σου εχω απαντησει ηδη οτι αυτο δεν γινεται υπο κανονικες συνθηκες, αλλα εαν θελεις να καταψυξεις μπαγιατικο φαγητο για να το φας αργοτερα? υπαρχουν λυσεις …θα χρειαστεις ομως προσθετο εξοπλισμο…

Ωραία με αυτό με γράψιμο ήχου στην ουσία κατευθείαν δεν γίνεται να το αποθηκεύσεις μέσα να βάλεις τις ρυθμίσεις σου έτοιμες; 
Γινεται να το αποθηκευσεις, αλλα αυτος ο εμμεσο τροπος, δυστυχως συνδιαζει τα αδυναμα σημεια των δυο τεχνολογιων και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για το αποτελεσμα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back