Γιαννης Χαλιγιαννης
Νέο μέλος
Καλησπέρα θέλω να αγοράσω αυτό το πετάλι.. έχω δοκιμάσει το amplitude και μου αρέσει πάρα πολύ ο ήχος τον mesa boogie mark 3 βγάζει το ίδιο ηχο με το ίδιο βάθος;
Με λιγα λογια η απαντηση ειναι οχι, τουλαχιστον βασει οσων ξερω και το εγραψα και παραπανω. Ωραια θα ηταν να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, αλλα δεν…Γεια σου φίλε μου δεν με ενδιαφέρει να έχω πολλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το mesa boogie mark 3 που έχει το Amplitude σε καθαρό ήχο είδα ότι περνάει και στο tonex
Την καμπινα θα μπορουσες να την βρεις, το βαθος οχι.Το θέμα είναι θα έχει την καμπίνα και το βάθος όπως στο amplitude?
Η εκδοση που χρησιμοποιεις εχει δωρεαν δοκιμη. Η εκδοση που προσφερεται με το tonex pedal εχει captures για δωρεαν χρηση.Αυτά που δοκίμαζα πριν έλεγαν δοκιμή για 30 λεπτά δεν βρήκα κάτι δωρεάν
Το πεταλι δινει μαζι δωρεαν την ακριβη εκδοση της εφαρμογης, λογικα θα βρεις ετοιμα καποια captures του ενισχυτη. Επισης ψαχνοντας μπορεις να βρεις captures δωρεαν η με πληρωμη στο tonenet, το link του υπαρχει και μεσα στην εφαρμογη.
Αγορα captures μπορει να πραγματοποιηθει και εκτος εφαρμογης.
Γινεται να το αποθηκευσεις, αλλα αυτος ο εμμεσο τροπος, δυστυχως συνδιαζει τα αδυναμα σημεια των δυο τεχνολογιων και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για το αποτελεσμα.Ωραία με αυτό με γράψιμο ήχου στην ουσία κατευθείαν δεν γίνεται να το αποθηκεύσεις μέσα να βάλεις τις ρυθμίσεις σου έτοιμες;