το γεγονός ότι είναι συνθέτες και στιχουργοί δεν μπορεί να αναιρέσει την ιδιότητα τουSuperfunk είπε:αρα ΑΥΤΟΥΣ ονομαζουν τραμπουκους και απατεωνες οι διαφοροι επικριτες της ΑΕΠΙ...
ενδιαφερον... :
εγω νομιζα οτι ειναι συνθετες και στιχουργοι..
+1ndnikola είπε:τουναντιον ;D
Παρότι δεν πιστεύω σε ήρωες, το να απορρίπτεται εκ προοιμίου μια θέση/άποψη/πληροφορία για μοναδικό λόγο την ιδιότητα του (ως δημοσιογράφου, έν προκειμένω) είναι μάλλον αφοριστικο, Kate me, και το αποφεύγω. Όπως έγραψα προηγουμένως, είχα ήδη μια εντύπωση για τις πρακτικές της ΑΕΠΙ, αλλα βρήκα ότι η εκπομπή μου έδωσε ερέθισμα και για αλλα ερωτήματα, στα οποία θα ήθελα να διαβάσω απαντήσεις και εδώ.
Δυστυχώς φίλε sfaku το τι θέλουμε κάποιοι, (όχι όλοι, δεν μας συμφέρει) απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.sfaku είπε:Νομίζω ότι αυτό θα γινόταν σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα και νομίζω ότι όλοι θέλουμε η Ελλάδα να είναι πιο ευνομούμενη, πιο κοντά στα δυτικά πρότυπα
Δεν υπηρξαν βαρυτατες κατηγοριες.Το ειδα τελικα.sfaku είπε:+1
Επίσης νομίζω ότι η εκπομπή διατυπώνει βαρύτατες κατηγορίες και εδώ απορώ γιατί η ΑΕΠΙ δεν έχει χαλάσει τον κόσμο εφόσον συκοφαντείται, και γιατί ο εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει για να διερευνήσει των λόγων το αληθές.
Ορίστε? Η ποιά?freerock1974 είπε:Ειτε ο παραβαινων-διαπλεκομενος λεγεται ΑΕΠΙ ειτε,δημοσιογραφοι,ειτε πολιτικοι,ας λειτουργησει η δικαιοσυνη επιτελους.
Nτουμ Σπυρο,σπερνω...fusiongtr είπε:Ορίστε? Η ποιά?
Δυστυχώς η "δικαιοσύνη" στη Ελλάδα είναι σαν την αξιοκρατία!
Την Ελληνική αξιοκρατία ρε φίλε!
Κατηγορίες υπήρξαν, και με στοιχεία : μαρτυρίες όσων "μπλεξανε", αποσπάσματα δικογραφιων και σχετικής νομοθεσίας, τοποθετήσεις ειδικών κλπ. Δεν είναι λαϊκό δικαστήριο η εκπομπη, και ούτε είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου να παει στον εισαγγελέα έν προκειμενω.Ο ρόλος της συγκεκριμένης εκπομπής (που παρατέθηκε) είναι να θέσει ερωτήματα περί του τουλάχιστον υπόπτου και αδιαφανους τρόπου (συμφωνα με τα δεδομενα) με τον οποίο λειτουργεί η συγκεκριμένη εταιρία, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. θυμίζω ότι εάν κάποιος έχει στοιχεία για το αντίθετο (ότι π.χ. στο 9.58 πρόκειται για P90 σε άλλο σχήμα της γέφυρας της strat), εδώ είμαστε να το συζητήσουμεfreerock1974 είπε:Δεν υπηρξαν βαρυτατες κατηγοριες.Το ειδα τελικα.
Υπηρξε αναφορα στα..διαπλεκομενα που ακουμε ολοι αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει στοιχεια ή δεν τα παει στον εισαγγελεα για τους..δικους του λογους.
+1000Γι αυτο ζουμε ο,τι ζουμε.Επειδη ολα αιωρουνται και μεις στο καφενειο συζηταμε.
Λεφτά να έρχονται και ας είναι και με γκλόμπ δηλαδή;Superfunk είπε:+1000
παντως συνεχιζω να εκφραζω την ειλικρινη μου συμπαθεια στους αναξιοπαθουντες σουβλατζηδες,καφετζηδες και καντινιεριδες ολης της χωρας....(αν βεβαια κοβουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..... ;D)
ενω οφειλω να τονισω ξανα οτι αν καποιος συνθετης θελει να λαμβανει καποια ανταμοιβη για τα κομματια του που παιζονται δημοσια (ραδιοφωνο,τηλεοραση,σηριαλ κτλ) καλο ειναι να γραφτει στην ΑΕΠΙ,φυσικα αν δεν τον ενδιαφερει κατι τετοιο και συνθετει για χομπυ,ή απλα ουδεις ασχολειται με αυτα που...συνθετει... ;D, δεν υπαρχει κανεις λογος να γραφτει.
Βρε Λάκη πες την άποψή σου, μας ενδιαφέρει και μας.LK είπε:Μην ανησυχείς, δεν ξέρω να στέλνω p.m.! ;D ;D ;D ;D
Αυτό το κατάλαβα από την αρχή. Εγώ όμως θέλω να μάθω και την άποψή σου με βάση τις εμπειρίες που έχειςLK είπε:Μα την είπα είδη Στράτο.
Οι υπερεξουσίες της Α.Ε.Π.Ι. που ( καλώς ή κακώς για χιλιοστή φορά) μπορεί να φαντάζουν ως ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ- ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ( ξανά μανά μανα μανα μανα καλώς ή κακώς ) , είναι νομοθετημένες από τη νομοθετική εξουσία (ΒΟΥΛΗ) ..και άρα το θέμα είναι πολιτικό.
Τώρα αν νομίζεις ότι χοντραίνει το πράγμα, σύμφωνοι. Πάντως συμφωνώ με ότι έχεις γράψει.Αν έλεγα την άποψή μου...που έχω....έχω αμέτρητες αντιδικίες με την Α.Ε.Π.Ι. σε όλα τα επίπεδα.....από πλημμελήματα μέχρι και κακουργήματα....ασφαλιστικά μέτρα....και εξωδικαστικές συνεννοήσεις...εξώδικα....ευτράπελα.......
Αποφεύγω να τις πω διότι δεν μπορούν να διαχωριστούν από την κριτική στον νόμο (πολιτική συζήτηση) .fusiongtr είπε:Εγώ όμως θέλω να μάθω και την άποψή σου με βάση τις εμπειρίες που έχεις
για εναν νομο ο οποιος ειναι προιον πιεσης μιας Α.Ε. προς τον νομοθετη.ndnikola είπε:Κατηγορίες υπήρξαν
Στους "καλούς" ελέγχους συνήθως τα κλιμάκια είναι μικτά.fusiongtr είπε:EDIT: Για να γίνω δικηγόρος του διαβόλου ;D ;D ;D η σύμπραξη της δημόσιας αρχής, δεν θα μπορούσε να σημαίνει "παίρνω τον Εισαγγελέα και κάνω ντου σταματώντας το live στο οποίο παίζονται κομμάτια που"... μπλα μπλα μπλα??