Τηλεφώνημα απάτη από δήθεν τεχνικό τμήμα της microsoft. Προ

kostas80

Παλιά καραβάνα
Μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο νούμερο εξωτερικού 123...... όπου μία κυρία ,με περίεργη προφορά της αγγλικής , μου πρότεινε να με βοηθήσει να βελτιώσω τις επιδόσεις του λειτουργικού μου , διαβεβαιώνοντας με ότι τηλεφωνεί από το technical department of microsoft .

Το έκλεισα φυσικά ευγενικά . Πρόκειται περί απάτης όπως όλα δείχνουν .

Ξέρει κανείς λεπτομέρειες ?

Δεν είδα αν έχει ξανα αναφερθεί κάτι τέτοιο εδώ και είπα να ενημερώσω . 

Μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό κατά το οποίο ήταν φως-φανάρι η απάτη. Είπα στην κοπέλα/κυρία ότι θα δώσω προσωπικά δεδομένα μόνο σε περίπτωση που μου στείλει δύο ολόσωμες φωτογραφίες με μαγιώ, μια ανφάς και μια προφίλ.

Μου το έκλεισε εκείνη.

Jazzjoker είπε:
Μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό κατά το οποίο ήταν φως-φανάρι η απάτη. Είπα στην κοπέλα/κυρία ότι θα δώσω προσωπικά δεδομένα μόνο σε περίπτωση που μου στείλει δύο ολόσωμες φωτογραφίες με μαγιώ, μια ανφάς και μια προφίλ.

Μου το έκλεισε εκείνη.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Ωραιος!!!!!!!!

Jazzjoker είπε:
και μια προφίλ.
Για να φαίνονται τα ψωμάκια φαντάζομαι καθώς μόνο ανφάς καμιά φορά μπερδεύει ο φακός . ;D

Εμένα όταν μιλάου αμερικλάνικα με πιάνουν οι ευγένειες και δε μου βγήκε έτσι ... πλάκα θα χε

Jazzjoker είπε:
Είπα στην κοπέλα/κυρία ότι θα δώσω προσωπικά δεδομένα μόνο σε περίπτωση που μου στείλει δύο ολόσωμες φωτογραφίες με μαγιώ, μια ανφάς και μια προφίλ.
Έστειλε τίποτα ;

audiokostas είπε:
Έστειλε τίποτα ;
Όχι, όμως συνεχίζω ακάθεκτος να απαντώ σε τηλέφωνα με απόκρυψη ή άγνωστο αριθμό εξωτερικού.

Jazzjoker είπε:
Όχι, όμως συνεχίζω ακάθεκτος να απαντώ σε τηλέφωνα με απόκρυψη ή άγνωστο αριθμό εξωτερικού.
Να σου προωθώ και τα δικά μου απο κλέφτομπανκ ? 

Jazzjoker είπε:
Πσσσσ Χαμένη στο σύρμα Αγάπη πριν καν την γνωρίσεις.

Θα γράψω τραγούδι.

Trending...

Νέα θέματα

Back