Τι μουσική ακούτε τώρα;

Triumph... Τι ωραία μπάντα! Θα ήταν το μεγαλύτερο group που έβγαλε ο Καναδάς, αν δεν υπήρχαν οι θεοί...  ;)

ΥΓ: gvour, Στράτο, αν είστε κάπου εκεί έξω, δικό σας  8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Triumph... Τι ωραία μπάντα! Θα ήταν το μεγαλύτερο group που έβγαλε ο Καναδάς, αν δεν υπήρχαν οι θεοί...  ;)

πάνω σ'αυτούς πάτησαν  :)

magna είπε:
πάνω σ'αυτούς πάτησαν  :)
Ε, αν το καλοσκεφτείς οι... θεοί επηρέασαν πολύ κόσμο  ;D Πόσο μάλλον τους συμπατριώτες τους. Παρ' όλα αυτά εξαίρετοι και οι Triumph.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ε, αν το καλοσκεφτείς οι... θεοί επηρέασαν πολύ κόσμο  ;D Πόσο μάλλον τους συμπατριώτες τους. Παρ' όλα αυτά εξαίρετοι και οι Triumph.

Μου κάνει εντύπωση γιατί ο κόσμος γενικά δεν αναφέρει τον Rik Emmett.Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός κιθαρίστας.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: gvour, Στράτο, αν είστε κάπου εκεί έξω, δικό σας  8)
Την ευχη μου παλικαρι,ανταποδιδω με ενα αλλο τριο απο τον Καναδα:

magna είπε:
Μου κάνει εντύπωση γιατί ο κόσμος γενικά δεν αναφέρει τον Rik Emmett.Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός κιθαρίστας.
Κιθαριστράς, απλά δεν μεγάλωσαν στα 80's γι αυτό δεν τον ξέρουν ;D

G, κάτι παίζει με τους Καναδούς- τρίο και ξερό ψωμί. Κάτι σαν Χιώτες συν έναν  ;D

Ωραία μπάντα τα παλικάρια- δεν τους γνώριζα. Βαράνε ψυχωμένα λαίμαι  8)

https://www.youtube.com/watch?v=BT1ircqQklo

ΥΓ: Πότε θα γράψουμε κάτι, οτιδήποτε;  ;)  

Κυρία Magna μου, μην βάζετε τέτοια, γιατί θα το ξημερώσουμε  ;D

Επισκεύασα το πικάπ μου σήμερα (άλλαξα ιμάντα) και μετά από 2 μήνες επιτέλους βινύλιο.....Πρώτος δίσκος στο πλατό, The River. Μπορεί να μην είναι Καναδός ο Bruce, αλλά καλός είναι κι αυτός μωρε.....    

Καλησπέρες σε όλους.... :)

Θα συμφωνησω με τη Μαγκνα,υπαρχουν αλλοι που εχουν μεγαλυτερη φημη ενω ο

Emmett που σκοτωνει-για τα γουστα μου παντα-ειναι σχετικα αγνωστος.Ετσι ειναι ομως η ζωη.

Εχουμε 5-6 νεα που τρεχουν,να τα στρωσουμε λιγο και βαραμε.

Μπραβο Φωτη,να ακους να γουσταρεις ρε φιλε.

Με έναν αγαπημένο καναδό αποχωρώ ησύχως.(ελπίζοντας να ακούω κι εγώ βινύλια το σ/κ  ;D)

καληνύχτες

sotiroubas είπε:
Κάποτε αυτή η μπάντα ήταν καλή.
Κάποτε;

Λέγε τέτοια να μπουκάρει ο waterfall να έχουμε νυχτερινά επεισόδια  ;D

τι έγινε ρε παιδιά... συνωστισμός σήμερα... καλά που άργησα δεν θα χώραγα να μπω...:)

Trending...

Νέα θέματα

Back