Τι μουσική ακούτε τώρα;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Πότε θα γράψουμε κάτι, οτιδήποτε;  ;)  
Terry,

αν ειναι να γράψετε (παίξετε) να με φωνάξετε μαι μενα.

Οπως σου εχω πει ειμαι χρήσιμος στο να αδειάζω, έγκαιρα, τα τασάκια και στο να φέρνω, έγκαιρα, φρέσκες κρύες μπυρες απο το ψυγείο.

Επίσης να ενημερώσω οτι ξέρω ΟΛΑ τα ματζορε ακκορντα και αρκετά απο τα μινόρε.

Με την ευκαιρία να βάλω και ενα φρέσκο άγνωστο τραγουδάκι και να το αφιερώσω στον φίλο μου τον ληστοσυμμορίτη..

Σάμυ...

Ένας "φόρος τιμής" στα "μπλουζ"  που χορεύαμε παλιά......  

Gvour μην πεις τίποτα.... ::) :-X

cigaret13 είπε:
Gvour μην πεις τίποτα.... ::) :-X
Τι να πω ρε Φωτη?

Δεν πρεπει να λεμε τετοια μια και ειναι και η Magna,κοριτσι πραμα,αλλα γουσταρω αιμα στη φωτο του βιντ που εβαλες την Tatjana Patitz.Την προσκυνω,τα αλλα δε με νοιαζουν.

gvour είπε:
αλλα γουσταρω αιμα στη φωτο του βιντ που εβαλες την Tatjana Patitz.Την προσκυνω,τα αλλα δε με νοιαζουν.
  Διαβασμένο σε πιάνω......... :o ;D         

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
^Κατά πολυ λιγοτερο απ'τον Barry White.  ;)
Τι?Χορεύτηκε (με ό,τι ακολούθησε  ;D)περισσότερο ο Barry White?Για μπλουζοκατάσταση μιλάμε,τσικ του τσικ...

@Gvour κάνε δουλειά σου,ούτε ζηλεύω,ούτε τίποτα.Βέβαια δεν υπάρχει άλλη κοπέλα να πούμε για το πόσο ωραίος ήταν ο Gillan και ο Gilmour στα νιάτα τους αλλά δεν πειράζει... ;D

magna είπε:
Τι?Χορεύτηκε (με ό,τι ακολούθησε  ;D)περισσότερο ο Barry White?Για μπλουζοκατάσταση μιλάμε,τσικ του τσικ...
Δεν χρειαζονταν δυο τσικς, με το που εκανε εισαγωγη ο Barry οι γυναικες κυοφορουσαν αυτόματα.  ;D

magna είπε:
@Gvour κάνε δουλειά σου,ούτε ζηλεύω,ούτε τίποτα.Βέβαια δεν υπάρχει άλλη κοπέλα να πούμε για το πόσο ωραίος ήταν ο Gillan και ο Gilmour στα νιάτα τους αλλά δεν πειράζει... ;D
 Δεν είδες τον Σάμυ στα νιάτα του φαίνεται..... ::) ??? 8) ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Δεν χρειαζονταν δυο τσικς, με το που εκανε εισαγωγη ο Barry οι γυναικες κυοφορουσαν αυτόματα.  ;D

Αυτός, ο Τσακ και το άγιο πνεύμα χαχαχαχαχαχα

πάλι σουρεάλ έγινε το θέμα............ ::)

Trending...

Νέα θέματα

Back