Sorry Νίκο αλλά μετά από την Joss δεν μπορώ να ακούσω τον Tom...... :npap είπε:ευχαριστώ Φώτη (αχ Joss :) κι ανταποδίδω με ένα κλασικό live του άρχοντα...
Μια παλιά μου "αγάπη"....
Sorry Νίκο αλλά μετά από την Joss δεν μπορώ να ακούσω τον Tom...... :npap είπε:ευχαριστώ Φώτη (αχ Joss :) κι ανταποδίδω με ένα κλασικό live του άρχοντα...
χα χα... καταλαβαίνω... ας ελπίσω ότι με ολίγη Zooey θα επανορθώσω...cigaret13 είπε:Sorry Νίκο αλλά μετά από την Joss δεν μπορώ να ακούσω τον Tom...... :![]()
Εεεεε, χμμμμμ, μπάααα :npap είπε:χα χα... καταλαβαίνω... ας ελπίσω ότι με ολίγη Zooey θα επανορθώσω...
Κι αυτό πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου το έχω για δικό τηςgvour είπε:Για την παρτη σας λοιπον,το αποκατω(μπορει να ειναι διασκευη αλλα παντα στο μυαλο και την ψυχη μου το εχω για δικο του):
ναι...και όπως είχα γράψει κανα χρόνο πριν στο φατσομπούκι με αφορμή το:cigaret13 είπε:Δεν ξέρω βρε Νίκο, αλλά μετά την Joss όλες μου φαίνονται λίγες..... Εδώ με έναν εκκολαπτόμενο κιθαρίστα....
Έτσι που το πας καταλήγουμε σε αυτήν... https://www.youtube.com/watch?v=1plvBR02wDsnpap είπε:Linda? e? e?... 8)
Μην ξύνεις πληγές.....48 είμαι....... :npap είπε:φαντάζομαι και τον διάλογο στα παρασκήνια...
Jeff: - I Put a Spell On You babe...
Joss: - άσε μας ρε μπάρμπα... κοίτα να μου ζήσεις παίζοντας μέχρι να τελειώσει το song..
Jeff: - έτσι babe... το έπιασες το νόημα... με μένα ναι σίγουρα θα ...τελειώσεις....
(ή ἀμυνα των -ήντα)..." ;D ;D ;D
Κανονικα ομως.cigaret13 είπε:Κι ο Στίβι δίνει ρέστα...