Τι μουσική ακούτε τώρα;

cigaret13 είπε:
 Δεν είδες τον Σάμυ στα νιάτα του φαίνεται..... ::) ??? 8) ;D
Πού είναι αυτή η ψυχή?Δεν έπεσαν σε χειμερία νάρκη τα βατράχια? ;D

magna είπε:
Βέβαια δεν υπάρχει άλλη κοπέλα
Kαλε κοπελια,μην παιρνεις και ορκο. ;D ;D ;D ;D

Δεν ειναι θεμα ζηλειας δικης σου,ειναι θεμα αρχης δικης μας,δεν πρεπει να μιλαμε για γυναικες οταν υπαρχουν αλλες κυριες παρουσες.

Αλλα το κανουμε οι αξεστοι. ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=C2GcWgc9GiY

@Φωτης

O Buckethead ειναι ειδικη κατηγορια.

magna είπε:
μπορώ να πω με σιγουριά  ότι οι scorpions ευθύνονται κατά πολύ για την κατακόρυφη αύξηση του πληθυσμού παγκοσμίως  ;D
πάντως για την Ελλάδα μπορώ με μεγαλύτερη σιγουριά να πω ότι μετά την έλευση της τηλεόρασης πολλές γενιές οφείλουν την ύπαρξή τους σε αυτό:

κι αν δεν γραφτεί σύντομα ένα ανάλογο, θα αφανιστούμε ως έθνος... ;D ;D ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Μονος σου το εκανες σουρεαλ. Εγω μιλαω με επιστημονικα δεδομενα..
Εδώ έχουμε και αλλαγή φύλου....οκ....βάλε και κανά κομμάτι να γουστάρουμε εν ολίγοις  ;D

Έφτιαξα τον ήχο σήμερις και ακούω άπαντα και ευχαρίστως.Μετά τον κουβά που απήλαυσα ακούω thunderbirds. ;D΄

npap είπε:
πάντως για την Ελλάδα μπορώ με μεγαλύτερη σιγουριά να πω ότι μετά την έλευση της τηλεόρασης πολλές γενιές οφείλουν την ύπαρξή τους σε αυτό:

χαχααχαχα βερμούτ και γαριδάκια...δεν τα πρόλαβα  :P

Αβέβαιο το μέλλον npap...

gvour είπε:
Παλικαρι ;D ;D ;D,fabulous.
ααααα ένα παράστημα ευθυτενές το'χει.Κάτω απ'τον κουβα δεν ξέρω τι παίζει  ;D

άιντα   Just in ...time

Επιτρεψτε μου,το αποκατω για Τερρυ,Παπ και Φουζιο που ξερω οτι το γουσταρουν αλλα και για ολους αυτους που το γουσταρουν.

gvour είπε:
Επιτρεψτε μου,το αποκατω για Τερρυ,Παπ και Φουζιο που ξερω οτι το γουσταρουν αλλα και για ολους αυτους που το γουσταρουν.

Αυτά είναι Γιώργη! Κομματάρα!!! 8)

magna είπε:
χαχααχαχα βερμούτ και γαριδάκια...
βερμούτ συνήθως χωρίς γαριδάκια για να πιάνει πιο εύκολα και όταν άλλαζα εγώ τις "πλάκες" (όπως έλεγε τσι βινύλιους η μάμυ μαυ), αν υπήρχε καμιά πιτσιρίκα που μου γυάλιζε, όλο κάτι τέτοια έβαζα για μπέρδεμα και δεν χόρευε κανείς βλούζια... :)

geodimitri είπε:
Αυτά είναι Γιώργη! Κομματάρα!!! 8)
Γεια σου ωρε Δημητρο!

Ξες οτι λατρευω Thunder.

Οι στιχοι στο αποπανω ειναι βρωμικοι αλλα ετσι πρεπει. :D

Στο αποκατω επισης αλλα..δε θα το κρυψω,μ'αρεσουν:

πω πω δεν σας προλαβαίνω... κάτσε να το πάρω αλλιώς μην είμαι τελείως όξω από το κλίμα...

Πώς το'λεγε ο Howling Wolf?Όταν νοιώθεις evil είσαι blue.(κάπως έτσι τέλος πάντων  ;D).

Αποχωρώ προς τόπο αναπαύσως (να πείτε και τα δικά σας οι άντριδοι  ;D).

Καληνύχτες!

Μερικες ωρες ελειψα και το κανατε American Bar εδω μεσα...
tsk2.gif

Ας ειναι. Θα βαλω ταξη με την παρακατω σπανιουρα που ανεβασα σημερα στο youtube.

Στα φωνητικα οι Julie Massino & Sandy Politi.
image.gif

Trending...

Νέα θέματα

Back