Οταν ακουω τη λεξη "Σεραφινο" μου ερχεται παντα στο μυαλο μια φραση του μακαριτη του πατερα μου που μου ειχε πει πανω στα νευρα του μια μερα που ειδε εναν οχι και τοσο καλο ελεγχο μου απο το σχολειο:
"θα σου πω εγω απο αυριο που θα πανε τα Μικυ Μάο και τα Σεραφιμ!" ;D ;D ;D
Moλις ειδα εξωφυλλο Αγορι με Alice Cooper και διπλα "οι μηχανοβιοι".
Ωραια πραγματα!
Θυμαμαι που περιμεναμε πως και πως να κυκλοφορησει το νεο τευχος για να το παρουμε,να προσπερασουμε αυτα που δε μας αρεσαν και να παμε αμεσως στα αγαπημενα μας.
Αν και προδιδουμε την ηλικια μας,μας συγκινησες Ray και καλα εκανες!
Κάτι έχω ακουστά απ το παππού μου περί των κόμικς αυτών ,καθότι εγκώ ανήλικο και δεν τα πρόλαβα 8)
Γενικά βέβαια ο παππούς έλεγε διάφορες παλαβομάρες ,ότι δλδ παίζανε όξω στο δρόμο στο Παγκράτι ,ένα περίεργο παιχνίδι που το έλεγαν ξυλίκι . Πίστευα ακράδαντα πως ο παππούς μάλλον έπαιρνε τπτ και τα φανταζόταν ,αλλά βλέπω εδώ και άλλους γέροντες να επιβεβαιώνουν τουλάχιστον τα περί κόμικς .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.