οταν εχω..ΕΦΙΑΛΤΕΣ.... ;DΘυμάται κανείς την Kate Bush;
κάτι γελαδάρηδες που κατά καιρούς θεοποιείς τους έχω καταπιείSuperfunk είπε:οταν εχω..ΕΦΙΑΛΤΕΣ.... ;D
ευτυχως τα 80s περασανε και γλυτωσαμε απο κατι τετοια σουργελα.....
Kαλυτερα οι γελαδαρηδες παρα το ξωτικο του δασους..... ;D...ρε συ αυτη αν τραγουδησει κοντα στο αυτι σου σου παιρνει το σκαλπ....... ;D ;D ;Dgdevelek είπε:κάτι γελαδάρηδες που κατά καιρούς θεοποιείς τους έχω καταπιεί
αυτό όμως δεν πάει κάτω με τίποτε
Δευτέρα πρωί-πρωί με τον κηδεμόνα σου
To Grande Psycho είναι να την έχεις σύζυγο και το πρωί να σε ρωτάει με αυτή τη φωνή αν θέλεις ΓΑΑΑΑΑααααΑΑΑΑΑΑΑλΑΑΑΑΑΑαααααα μες στον ΚΑΦεεεεεεεεεεεε ΣΟΥ....Superfunk είπε:Kαλυτερα οι γελαδαρηδες παρα το ξωτικο του δασους..... ;D...ρε συ αυτη αν τραγουδησει κοντα στο αυτι σου σου παιρνει το σκαλπ....... ;D ;D ;D
gdevelek είπε:αυτό όμως δεν πάει κάτω με τίποτε
Δευτέρα πρωί-πρωί με τον κηδεμόνα σου
οταν εχω..ΕΦΙΑΛΤΕΣ.... ;D
ευτυχως τα 80s περασανε και γλυτωσαμε απο κατι τετοια σουργελα.....
Σούργελο η Kate Bush; Ok...
Για μια στιγμή νόμισα ότι ήμουνα στο θέμα με τους Heart Attack.ανεβειτε στο ρινγκ ΤΩΡΑ.
50€ στον superfunk (τον βλέπω πιο τσαμπουκαλεμενο...χαστουκια-ξυλο κλπ) ;D ;D ;D
Και μετά σου λέει ο άλλος "μνημόνιο"....gkou είπε:Εγώ τη θαύμαζα πάρα πολύ, φοβερή χροιά!!! Αγαπημένο μου κομμάτι το "Babooshka", καθώς και το "Don't give up. Μάλιστα το πρώτο έχει πολύ ωραίους στίχους και μακάρι να μπορέσω να το τραγουδήσω κάποτε, είναι στο πρόγραμμα![]()
Μα δε θα το δημοσιεύσω εδώ, μην ανησυχείςtrolley είπε:Και μετά σου λέει ο άλλος "μνημόνιο"....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()