Λοιπόν, για να μαθαίνεις (και συγνώμην για τον τόνο μου)...:
Πρώτον, δεν ασχολούμαι με κουβέντες "μου αρέσει / δεν μου αρέσει", ούτε καν όταν τις λέω εγώ. "Μου αρέσει" λέμε για το παστίτσιο, για τη μουσική μπορούμε και πρέπει να είμαστε πιο μαζεμένοι.
Δεύτερον, εσύ δεν έκανες κανένα απολύτως μουσικό σχόλιο, έγραψες ότι επειδή έχουν ένα όνομα (το οποίο προφανέστατα δεν κατανοείς, δηλαδή δεν κατανοείς πόσο τολμηρό ήταν να διανοηθεί κάποιος να πει έτσι τη μπάντα του εκείνη την εποχή, σε εκείνη τη χώρα), τους απορρίπτεις με τη μία, μην αφήνοντας μάλιστα (στον εαυτό σου) κανένα περιθώριο να αλλάξεις γνώμη. Αυτό είναι στείρος δογματισμός.
Τρίτον, αν είχες παρακολουθήσει την πορεία αυτών των τριών μουσικών (έστω, μετά τους Police) θα ήξερες ότι δε σε παίρνει να σκέπτεσαι με αυτό το τρόπο, διότι τους αδικείς. Ενδεικτικά θα σου πω ότι ο κιθαρίστας έχει δουλειές με τον Fripp και ότι ο ντράμερ έχει γράψει το soundtrack από τον "Αταίριαστο" του Κόπολα (ταινία που μάλλον θα την γούσταρες, ένεκα του ότι είσαι και του αντιεξουσιαστικού χώρου).
Τέταρτον, δεν με πειράζει κάποιος να απορρίπτει κάτι, αρκεί να το κάνει για τους σωστούς λόγους. Δηλαδή, δεν μπορεί εγώ να πω ότι η μπάντα σου δεν αξίζει το ενδιαφέρον μου επειδή την είπες "Περσεφόνη", διότι ακόμη και αυτό το όνομα μπορεί να σημαίνει άλλα πράγματα από όσα με έμαθαν ότι σημαίνει.
Φιλικά, πάντα.