:lol: :lol: :lol:Μιας και μενεις Περιστερι παιζει ενα καλο στοκατζιδικο στο πεζοδρομο...
Οποτε τραβα και παρε τρια ζευγαρια στη τιμη του ενος και το εβγαλες το καλοκαιρι... Μαυρα ε?
Κορδονια τι χρησιμοποιεις? 10αρια ή 11αρια? :lol:
ΟΡΙΣΤΕ!!!!!!! ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!!!Λιγο πολύ και εγώ αυτό κατάλαβα αλλα το κακό είναι ότι εγω τα παπούτσια τα φοράω συνέχει (δηλδή μόνο όταν κημάμε δεν τα φοράω) και σε λίγο θα γίνου σαγιονάρες έτσι όπως τα βλέπω
Μαύρα κατράμι.Μιας και μενεις Περιστερι παιζει ενα καλο στοκατζιδικο στο πεζοδρομο...
Οποτε τραβα και παρε τρια ζευγαρια στη τιμη του ενος και το εβγαλες το καλοκαιρι... Μαυρα ε?
Κορδονια τι χρησιμοποιεις? 10αρια ή 11αρια? :lol:
ελα ρε την ξερω εγω!Τώρα για κορδόνια δεν ξέρω ότι είχε επάνω.
Μπορείς να μου στήλεις πμ το όνομα ή την διεύθηνση του μαγαζιού γιατι θα μήνω χωρής παπούτσια?
Πετρελαιο....Για την χαρακτηριστική μυρωδιά (μπόχα) τους έχει κανείς καμία λύση;;; icon_confused.gif
Ε και τι να φορανε τα παιδια καλοκαιριατικα? Τι πιο καλοκαιρινο, classic και rock n roll?Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!!
Πετρελαιο....Για την χαρακτηριστική μυρωδιά (μπόχα) τους έχει κανείς καμία λύση;;; icon_confused.gif
Ε και τι να φορανε τα παιδια καλοκαιριατικα? Τι πιο καλοκαιρινο' date=' classic και rock n roll?[/quote']Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!!
ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΜΩΡΕ
Εμένα με βιδώνει που βλέπω να τα φοράνε -καλοπλυμένα πάντα- κάτι σκ@+0φλωροι σκυλάδες, για να παραστήσουν τους "ροκ" τύπους... Ρόμπα φάση.Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!!Είπαμε!!! ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!!Οχι ότι δεν μου αρέσουν αλλά έλλεος!