Θα τα καψω τα ρημάδια τα all-stars μου

alkias

Μόνιμος θαμώνας
Ρε παιδια τι σόι παπούτσια είναι αφτα? Αγόρασα ένα ξευγάρι πριν 1 με 1,5 μήνα και έχουν αρχήσει να διαλιωνται τελείως υπάρχει κάτι να κάνω για να τα σώσω ή είναι παπούτσια μιας χρήσης?

Δεν ξέρω να σου πω για τα σημερινά μοντέλα από προσωπική εμπειρία (έχω να φορέσω All-stars από τα 14) αλλά ένα φιλαράκι που έχει ένα ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες, τα έχει λιώσει τελείως! Μιά άλλη φίλη τα έχει σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν τα φοράει και πάρα πολύ.

Γενικά, ωραίο παπούτσι αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που λέμε heavy-duty! :D

Λιγο πολύ και εγώ αυτό κατάλαβα αλλα το κακό είναι ότι εγω τα παπούτσια τα φοράω συνέχει (δηλδή μόνο όταν κημάμε δεν τα φοράω) και σε λίγο θα γίνου σαγιονάρες έτσι όπως τα βλέπω

¶ρχισε να τα ράβεις με καμία χρωματιστή κλωστή για χαβαλέ. Καί θα τους δώσεις καμία βδομάδα παραπάνω καί θα πάρουν χαρακτήρα.. 8)

Μιας και μενεις Περιστερι παιζει ενα καλο στοκατζιδικο στο πεζοδρομο...

Οποτε τραβα και παρε τρια ζευγαρια στη τιμη του ενος και το εβγαλες το καλοκαιρι... Μαυρα ε?

Κορδονια τι χρησιμοποιεις? 10αρια ή 11αρια? :lol:

Οποτε τραβα και παρε τρια ζευγαρια στη τιμη του ενος και το εβγαλες το καλοκαιρι... Μαυρα ε?

:lol: :lol: :lol:

Λιγο πολύ και εγώ αυτό κατάλαβα αλλα το κακό είναι ότι εγω τα παπούτσια τα φοράω συνέχει (δηλδή μόνο όταν κημάμε δεν τα φοράω) και σε λίγο θα γίνου σαγιονάρες έτσι όπως τα βλέπω
ΟΡΙΣΤΕ!!!!!!! ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!!!

μόνο να γκρινιάζετε ξέρετε................ :P :lol:

Μαύρα κατράμι.

Τώρα για κορδόνια δεν ξέρω ότι είχε επάνω.

Μπορείς να μου στήλεις πμ το όνομα ή την διεύθηνση του μαγαζιού γιατι θα μήνω χωρής παπούτσια?

Ε τωρα κι εσυ.... Ονομα δε ξερω....

Κανε μια βολτιτσα θα το βρεις.... Αν δεν το βρεις πιες ενα καφεδακι και γυρνα σπιτι γιατι δεν ειναι και να πολυκυκλοφορεις με τετοια παπουτσια στο κοσμο... :lol: :guns:

Σοβαρα... Μπαινοντας στον πεζοδρομο απο το δημαρχειο, πρωτο στενο δεξια (πρωτο εντος πεζοδρομου), βλεπεις ενα καταστημα της prenatal ή κατι τετοιο με παιδικα ρουχα...

Φατσα απεναντι!

Τώρα για κορδόνια δεν ξέρω ότι είχε επάνω.
Μπορείς να μου στήλεις πμ το όνομα ή την διεύθηνση του μαγαζιού γιατι θα μήνω χωρής παπούτσια?
ελα ρε την ξερω εγω!

λοιπον:αγιου φερεντινου 25

ειναι σε ενα στενακι παραλληλο του κεντρικου δρομου εκει που μενεις :wink:

Εγώ που χρησιμοποιώ αρκετά το περπάτημα για τις μετακινήσεις μου δεν έχω πρόβλημα.

Επίσης, έχω στουκάρει 2-3 φορές πάνω σε αμάξια με τη μηχανή και δεν πάθανε τίποτα... :roll: τα αμάξια έγιναν χάλια.

Για την χαρακτηριστική μυρωδιά (μπόχα) τους έχει κανείς καμία λύση;;; icon_confused.gif
Πετρελαιο....

Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!!
Ε και τι να φορανε τα παιδια καλοκαιριατικα? Τι πιο καλοκαιρινο, classic και rock n roll?

Για την χαρακτηριστική μυρωδιά (μπόχα) τους έχει κανείς καμία λύση;;; icon_confused.gif
Πετρελαιο....

Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!!
Ε και τι να φορανε τα παιδια καλοκαιριατικα? Τι πιο καλοκαιρινο' date=' classic και rock n roll?[/quote']

ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΜΩΡΕ

Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!!Είπαμε!!! ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!! :P Οχι ότι δεν μου αρέσουν αλλά έλλεος!
Εμένα με βιδώνει που βλέπω να τα φοράνε -καλοπλυμένα πάντα- κάτι σκ@+0φλωροι σκυλάδες, για να παραστήσουν τους "ροκ" τύπους... Ρόμπα φάση.

Ε και?

Σπουδαια δουλεια ειναι να τους κοψουμε τα ποδια? Μαζι με τα φρεσκοπλυμενα All-Star!

Κουραγιο :twisted:

Παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι....

Ρε..."ντοκτορ" ...... Σπουδαγμενος ανθρωπος.... :roll: :wink:

Απο τη στιγμη που ειναι κινεζικα :lol: & οχι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ (οπως στην εποχη μου,ναι τοσο παλιος ειμαι.. :lol: ) βραστα & αστα...ασε που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ για αυτο χαλανε ετσι ευκολα.. :lol:

Μην στεναχωριεσαι ομως ολο & καποιος θα σκεφτει την ιδες των..μπουτικ πανινων παπουτσιων...εδω μπουτικ κιθαρες φτιαξανε... :lol: :lol:

Ένα είναι το άνετο καλοκαιρινό υπόδημα: Getta Martins, τώρα και σε μωβ ξεπλυμέ....... Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα! 8)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back