Προφανώς και δεν παίζουν, όταν πάς σιγά-σιγά στη συνταγή...εσύ έκανες όμως nouvelle cuisine ;D ;D...το παιξες Master Chefstudio54GR είπε:Μα... δεν είπαμε ότι τα ξύλα δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προφανώς και δεν παίζουν, όταν πάς σιγά-σιγά στη συνταγή...εσύ έκανες όμως nouvelle cuisine ;D ;D...το παιξες Master Chefstudio54GR είπε:Μα... δεν είπαμε ότι τα ξύλα δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμ δεν τελείωσες, γιατί ενω τα έχεις ήδη σκάσει για το καινούριο, τώρα πρέπει να τα ΞΑΝΑσκάσεις για να βάλεις καινούρια τάστα στο παλιό!!...odis13 είπε:Εγω παντως νομιζω οτι σχεδον οποιονδηποτε συνδυασμο neck - body διαλεξεις, μπορεις να το φερεις πολυ κοντα σε αυτο που θελεις παιζοντας λιγο με την επιλογη μαγνητων/ηλεκτρικων, το υψος τους και το eq του μηχανησματος.
Φυσικα μπορει η συγκεκριμενη κιθαρα στην οποια αναφερεται ο long να ακουγοταν πολυ καλυτερα/πολυ πιο κοντα σε αυτο που ηθελε με το αρχικο neck. Σε αυτη τη περιπτωση δε βλεπω λογο να παιδευεται κανεις να τη "φερει" με το καινουριο, βαζεις πανω το παλιο και τελειωσες.
Δεν είχες έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης να σου καρφώσει νέα τάστα ???longshadow είπε:Αμ δεν τελείωσες, γιατί ενω τα έχεις ήδη σκάσει για το καινούριο, τώρα πρέπει να τα ΞΑΝΑσκάσεις για να βάλεις καινούρια τάστα στο παλιό!!...![]()
;D
(Αυτός ήταν κι ο βασικός λόγος που αγοράστηκε το καινούριο, για να αποφευχθεί αυτή η διαδικασία...)
Όχι, απλά είπα να φέρω την κιθάρα ακόμα πιο πολύ στα μέτρα μου παιχτικά, πηγαίνοντας σε 10άρι radius, 6105 τάστα και '59 roundback neck contour (0.860" at first fret, 0.960" at 12th fret), χωρίς να μπλέξω πολύ με μαστορέματα...odis13 είπε:E τοτε την πατησες λιγο (απο οικονομικη αποψη) ;D
Το παλιο να φανταστω ηταν καποιο maple/maple αξιας και ανεβαινε το κοστος λογω refinish?
I see. Νομιζω θυμαμαι την κιθαρα απο κατι clip που ειχες ποσταρει απο τοτε που φορουσε τους Lace.longshadow είπε:Όχι, απλά είπα να φέρω την κιθάρα ακόμα πιο πολύ στα μέτρα μου παιχτικά, πηγαίνοντας σε 10άρι radius, 6105 τάστα και '59 roundback neck contour (0.860" at first fret, 0.960" at 12th fret), χωρίς να μπλέξω πολύ με μαστορέματα...
Το δικό της είναι το κλασσικό 57άρι V contour με vintage frets αλλά με 9,5 radius...(buddy guy αμερικάνα είναι η κιθάρα...)
Μπααα...σπάνιο. Πιο εύκολο να δείς να πουλιέται σε κομμάτια, παρά ολόκληρη. Κανά 2 που έχω δεί σε αγγελίες, αμφιβάλλω εάν τράβηξαν τη προσοχή.Alter είπε:μην ξεχνατε παιδια και την μεταπωλητικη αξια μιας partcaster που ειναι κατα κανονα πολυ μικρη. σαν αποτελεσμα, μπορεις να βρεις μεταχειρισμενη μιαν εντελως αξιοπρεπη κιθαρα, με καλα ξυλα, πολλες φορες με ψαγμενους μαγνητες, Lock κλειδια κτλ, ακομα και fender λογοτυπο αν κολλας σε εμφανισησε εξευτελιστικη τιμη...
όχι...αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Alter ξέρει να εκτιμήσειodis13 είπε:Μαλλον δεν εχεις δει τι αγορασε ο Alter και ΠΟΣΟ το αγορασε ;D ;D ;D
Ακούς εκεί DANOCASTER !!Βρες μου μία και θα τα βρούμε μεταξύ μας ...
Ξέρεις, για τύπους με δισκοκοίλη και με όσο πιό παχιό γίνεται ...
Σίγουρα στο Ebay έχει ευκαιρίες..αλλά δεν βλέπω γιατί οι παραπάνω ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, όταν δεν έχουν τελειώσει οι πληστηριασμοί και δεν έχει κλειδώσει η τελική τιμή. Επίσης τα μεταφορικά, (προφανώς), παίζουν από πολιτεία σε πολιτεία (άσε που κανένας από τους παραπάνω δεν στέλνει Ελλάδα) και υπάρχει πάντα το ρίσκο (αν δεν κάνεις 2-3 κομμάτια τη κιθάρα), να σε τσιμπήσει το τελωνείο.Alter είπε:πχ.... ;D ;D ;D
http://cgi.ebay.com/Left-Handed-Warmoth-guitar-lefty-Soloist-EMG-81-85-/230553700245?pt=Guitar&hash=item35ae124795
http://cgi.ebay.com/Warmoth-Guitar-white-/230550430653?pt=Guitar&hash=item35ade063bd
http://cgi.ebay.com/Warmoth-Stratocaster-Guitar-Chambered-Ash-Quilt-Maple-/140481263031?pt=Guitar&hash=item20b555f5b7
http://cgi.ebay.com/CUSTOM-TELECASTER-FENDER-LICENCED-WARMOTH-NECK-BODY-/200545300573?pt=Guitar&hash=item2eb16e705d
και παει λεγοντας..... με 50 ευρω περιπου ερχονται ελλαδα, και πολλοι πωλητες ειναι συνεργασιμοι στο θεμα τιμης.....
εννοώ στην Ελλάδα, έξω έχουν διαφορετική νοοτροπία...θα ήθελα πολύ πάντως, να βρεθεί ένας και να μου πεί, αγόρασα από τις αγγελίες του Noiz, μια partcasterΜπααα...σπάνιο. Πιο εύκολο να δείς να πουλιέται σε κομμάτια, παρά ολόκληρη. Κανά 2 που έχω δεί σε αγγελίες, αμφιβάλλω εάν τράβηξαν τη προσοχή.
right on!Superfunk είπε:ειπαμε εγω μιλαω για.....κανονικες κιθαρες ;D (δηλ.50s & 60s style tele & strat),για τα υπολοιπα ...στυλ... ;D bolt on κιθαρων..... δεν γνωριζω και δεν θελω να μαθω..... ;D
Εγω πάντως αγόρασα partcaster tele απο τον silot πριν 1μιση χρόνο και την πούλησα στην ίδια τιμή που την πήρα μετά απο 4-5 μήνες.marathon είπε:Και όταν γράφω αυτόεννοώ στην Ελλάδα, έξω έχουν διαφορετική νοοτροπία...θα ήθελα πολύ πάντως, να βρεθεί ένας και να μου πεί, αγόρασα από τις αγγελίες του Noiz, μια partcaster![]()
Mα το ίδιο είσαι και εσύ (δεν εννοώ ηχολήπτης ;D), ακούς με τα αυτιά και μάλιστα πολύ καλά...Για να την αγοράσεις, την άκουσες και σου έκανε...γιατί τη πούλησες πές μου.longshadow είπε:Βέβαια ο αγοραστής δεν ήταν άγνωστος , με ήξερε καλά και επίσης "ακούει με τ'αυτιά, όχι τα μάτια!"...(ηχολήπτης είναι ο άνθρωπος...) ;D
Γιατί βρέθηκε μια nocaster στον δρόμο μου και μου έκλεισε το μάτι... :-\marathon είπε:Mα το ίδιο είσαι και εσύ (δεν εννοώ ηχολήπτης ;D), ακούς με τα αυτιά και μάλιστα πολύ καλά...Για να την αγοράσεις, την άκουσες και σου έκανε...γιατί τη πούλησες πές μου.
Και έτσι έρχεσαι στα λόγια μου...ότι (ίσως) θα βρίσκεται μία κιθάρα, που θα μας κάνει να ξεχνάμε το μέχρι τώρα καλό όργανό που έχουμε (διαλέξει με τα δικά μας κριτήρια) και θα μας κάνει να ενδίδουμε στον πειρασμό.longshadow είπε:Γιατί βρέθηκε μια nocaster στον δρόμο μου και μου έκλεισε το μάτι... :-\
...και ενέδωσα στον πειρασμό!! ;D ;D
Θέλω να πιστεύω ότι για σένα, δεν έπαιζε ρόλο ότι έγραφε Fender επάνω...εάν ναι, θα στεναχωρηθώΜπορείς όμως να δώσεις λεφτά για μία κιθάρα που άκουσες και σου άρεσε εκείνη τη στιγμή...αλλά δεν ξέρεις έαν στο διπλανό μαγαζί έχει μία καλύτερη.