για...ολους..... ;Dargytar είπε:Μιλάς για τον 18 βαττ η για τον Μαρκο Ι??? η για άλλο??
Σωστά...και κάποια άλλα παιδάκια, μόλις πάρουν ένα καινούργιο παιχνίδι, το σπάνε με σφυρί και το βάφουν με πράσινους μαρκαδόρους... ;Dbihlas87 είπε:Απλά είναι μεγάλα παιδιά
Ήμουν απο πολύ μικρός μαστροχαλαστής, ο πατέρας μου έκρυβε τα εργαλέια για ναmarathon είπε:Σωστά...και κάποια άλλα παιδάκια, μόλις πάρουν ένα καινούργιο παιχνίδι, το σπάνε με σφυρί και το βάφουν με πράσινους μαρκαδόρους... ;D
εγω δεν εχω 37....κιθαρες...(ΠΙΑ ;D)...7 μου εχουν μεινει αλλα στις δινω ΟΛΕΣ αν..... ανταλλαξουμε.....παικτικη τεχνικη... ;D ;D (τι να τις κανω τις πολλες κιθαρες μετα ετσι κι αλλοιως και με ΜΙΑ καλυτερα απο οτι τωρα που εχω 7 θα ακουγομαι)...Έχω συναντήσει ανθρώπους που θα μου χάριζαν αυτοστιγμεί και τις 37 κιθάρες τους
Η δική μου απάντηση σε αυτό είναι η εξής: πρώτον, όπως είπες κι εσύ τα όργανα είναι πλεον πιο φθηνά, και μπορείς να έχεις πολύ καλή ποιότητα για λίγα λεφτά, άρα η αγορά γίνεται ευκολότερα. Δεύτερον, κάποιοι απο εδω μέσα παίζουμε επαγγελματικά (όσο μπορεί κανείς να βγάζει λεφτα και να ζει απο τη μουσική...) άρα είναι το αντικείμενο της δουλειάς μας και όλα αυτα χρειάζονται... έχω κάμποσα πράματα αγορασμένα και χρησιμοποιώ το μεγαλύτερο μέρος τους. Άλλωστε είναι απαραίτητο (για εμένα) κάποιος που παίζει επαγγελματικά να έχει αρκετό εξοπλισμό και άρα ευελιξία (και πρακτικά και ηχητικά). Νομίζω είναι αρκετοί εδώ μέσα που έχουν τέτοια επαγγελματική (με διάφορους τρόπους) σχεση με τη μουσική, άρα λογικό να υπάρχει και πληθώρα οργάνων.samy paraga είπε:Μία απορία άσχετη προς το θέμα του ποστ.
Απέχω από τα μουσικά δρώμμενα χρόνια και ξαφνικά βρέθηκα εδώ μέσα και μου έχει φύγει το κεφάλι μ αυτά που διαβάζω . Κατ αρχάς τα όργανα έχουν φτηνήνει δραματικά με το πως ήξερα την αγορά και απ ότι διαβάζω από σας έχουν βελτιωθεί και ποιοτικά . Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι εδώ μέσα οι περισσότεροι εμφανίζεστε να έχετε από 45 κιθάρες και 20 ενισχυτές ο καθένας ,χώρια τα πετάλια ,μείκτες ,αναμικτήρες κλπ ;D. Άντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι από εσάς θα είναι επαγγελματίες ,επίσης κάποιοι άλλοι κονομημένοι συλλέκτες ,αλλά τελικά το θέμα μου μυρίζει και μεγάλη υπερβολή. Μια κιθάρα και έναν ενισχυτή έχουμε και δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη ,πως γίνεται εσείς με όλο το εργοστάσιο της Φέντερ και της κάθε Φέντερ δίπλα σας να τα βγάζετε πέρα ?
Θα μου πεις ο άνθρωπος που ξεκίνησε το ποστ ψάχνει να βρει στρατοκάστερ ολόλευκη με λευκό μπράτσο , ο άλλος να μην έχει στη καρνταρόμπα του και μια με μπλε και πράσινους κόκκους ?? ;D
ΥΓ ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε ,δεν έχω πρόθεση να θίξω κανέναν ,απλά εξέφρασα μια άποψη
Στέλνω ΠΜ! Τάπιασα χοντρά μου φαίνεται ;D ;D!!!Superfunk είπε:εγω δεν εχω 37....κιθαρες...(ΠΙΑ ;D)...7 μου εχουν μεινει αλλα στις δινω ΟΛΕΣ αν..... ανταλλαξουμε.....παικτικη τεχνικη... ;D ;D (τι να τις κανω τις πολλες κιθαρες μετα ετσι κι αλλοιως και με ΜΙΑ καλυτερα απο οτι τωρα που εχω 7 θα ακουγομαι)...
αντε βαζω και 2 ενισχυτες μεσα στο deal.... ;D
Καλα μη χαιρεσαι και πολυ...να δω μετα που θα εισαι ...κουλος τι θα παιζεις.... ;DΣτέλνω ΠΜ! Τάπιασα χοντρά μου φαίνεται
Εύκολο...αρκεί να είσαι στο σωστό σταυροδρόμι, την κατάλληλη ώραJazzjoker είπε:Όποιος έχει την τεχνική, παρακαλείται να την επιστρέψει στο νόμιμο κάτοχο.![]()
ΖΗΛΙΑΡΗ!frunobulax είπε:στα επόμενα σχέδια, μια τέλε απο τον Σταύρο πάλι, με κομμάτια απο τον mark jenny και tremolo
Eάν υποθέσουμε ότι οι καλύτερες..."συστάσεις" είναι η εταιρία Fender...γιατί αυτό δεν κάνει? Ενώνει 2 parts, απλά τα υπογράφει και με το logo της...βεβαίως και μας έχει δώσει από πολύ μέτριες, μέτριες, καλές έως καταπληκτικές κιθάρες..longshadow είπε:Δηλαδή θέλετε να μου πείτε όλοι σας οτι δύο parts (σώμα και μπράτσο) με τις καλύτερες..."συστάσεις", το να μας δίνουν ως αποτέλεσμα μια μετριότατη κιθάρα, είναι μια περίπτωση που δεν την έχετε συναντήσει ποτέ??
Πάψε τις κλάψες, πάντα θα χρειαζόμαστε και θα σεβόμαστε τη γνώμη σουΜάλλον όμως δεν θα πρέπει συμμετέχω άλλο στην κουβέντα γιατί οι γνώσεις μου περί ήχου κιθάρων γενικότερα είναι πολύ λίγες, (κακώς συμμετείχα απο την αρχή...) μην πάρω και κανένα πιτσιρικά στο λαιμό μου με αυτά που γράφω...
Thanks ;DΧρόνια πολλά by the way...
ποτεΔηλαδή θέλετε να μου πείτε όλοι σας οτι δύο parts (σώμα και μπράτσο) με τις καλύτερες..."συστάσεις", το να μας δίνουν ως αποτέλεσμα μια μετριότατη κιθάρα, είναι μια περίπτωση που δεν την έχετε συναντήσει ποτέ??
Απολύτως σωστός.manosx είπε:Αν μου επιτρέπετε μια παρέμβαση, θα έλεγα ότι το οικονομικό πρόβλημα με τις partcasters δεν είναι μόνο το χάσιμο της αξίας τους. Σίγουρα το ποσοστό της απώλειας σε σχέση με μια Fender θα είναι μεγαλύτερο.
Όμως μια Fender με μια "όπως πρέπει" και όχι... ελληναράδικη πτώση τιμής θα φύγει... χτες (προ κρίσης βέβαια). Ενώ μια partcaster ακόμα και με sniper σκότωμα με σφαίρες από... ουράνιο ;D πιθανότατα θα αργήσει να βρει ενδιαφερόμενο.
Οπότε partcaster μόνο για παντρειά... afto einai ??? ;D
στην ΕΛΛΑΔΑ ειδικα ναι,στο εξωτερικο υπαρχουν καποιοι που φτιαχνουν partscasters (100% vintage correct αντιγραφα) οπως η Κ-LINE,NASH,DANOCASTER..οι οποιες...λογω περιορισμενης παραγωγης κερδιζουν σε αξια..Οπότε partcaster μόνο για παντρειά... afto einai