giannis
Της παρέας
Χαιρετίζω το forum,
ξεκινάω γρήγορα και περιληπτικά με τις ανησυχίες μου
Έπειτα από μια δεκαετία συνεχόμενων αναβαθμίσεων και αγορά φθηνών περιφερειακών (απλά έμαθα σε αυτα pc+soft synths) στο προσεχώς διάστημα δυο μηνών θα μεταβώ σε αγορές και θέλω την βοήθεια σας στο θέμα.
Ξεκινάω απο τα synths: NORD WAVE,VIRUS TI,KORG M3+RADIAS πιθανών κ μια έκδοση minimoog.
Nearfield monitor,genelec 8040a,
Η μεγάλη μου αμφιταλάντευση είναι το θέμα του σταθμού εργασίας,αρχικά σκεφτόμουν για RME Fireface 800+Cubase 4 +mackie universal control,αλλα οι απόψεις διίστανται λόγο ασυμβατοτήτων κ διαφόρων άλλον.
(μετάβαση σε Macpro με leopard)
Σκέφτομαι να μεταβώ επίσης κ στα Pro tools HD http://www.thomann.de/gr/digidesign_native_pro_hd_bundle_pcie.htm
η μουσική που γράφω κατά βάση είναι ηλεκτρονική κ ψιλό κινηματογραφική,
Τα protools δεν τα έχω δουλέψει ποτε,μονο έχω δει το πως διαχειρίζονται audio...πέρα απο audio και φυσικά την εξοικείωση θα έχω πρόβλημα με το midi ??Όντας φανατικός λάτρης του live ableton πάντως θα υπάρχει κ αυτό.
Ακούω απόψεις,
απλά προσπάθω να φτιάξω ενα καλό setup ώστε να είναι ψιλοάρτιος ο εξοπλισμός .
Πάνω σε macpro με leopard
ελπίζω να μην κούρασα γιατί τα γράφω γρήγορα και μπερδεμένα
με φιλικούς χαιρετισμούς
ξεκινάω γρήγορα και περιληπτικά με τις ανησυχίες μου
Έπειτα από μια δεκαετία συνεχόμενων αναβαθμίσεων και αγορά φθηνών περιφερειακών (απλά έμαθα σε αυτα pc+soft synths) στο προσεχώς διάστημα δυο μηνών θα μεταβώ σε αγορές και θέλω την βοήθεια σας στο θέμα.
Ξεκινάω απο τα synths: NORD WAVE,VIRUS TI,KORG M3+RADIAS πιθανών κ μια έκδοση minimoog.
Nearfield monitor,genelec 8040a,
Η μεγάλη μου αμφιταλάντευση είναι το θέμα του σταθμού εργασίας,αρχικά σκεφτόμουν για RME Fireface 800+Cubase 4 +mackie universal control,αλλα οι απόψεις διίστανται λόγο ασυμβατοτήτων κ διαφόρων άλλον.
(μετάβαση σε Macpro με leopard)
Σκέφτομαι να μεταβώ επίσης κ στα Pro tools HD http://www.thomann.de/gr/digidesign_native_pro_hd_bundle_pcie.htm
η μουσική που γράφω κατά βάση είναι ηλεκτρονική κ ψιλό κινηματογραφική,
Τα protools δεν τα έχω δουλέψει ποτε,μονο έχω δει το πως διαχειρίζονται audio...πέρα απο audio και φυσικά την εξοικείωση θα έχω πρόβλημα με το midi ??Όντας φανατικός λάτρης του live ableton πάντως θα υπάρχει κ αυτό.
Ακούω απόψεις,
απλά προσπάθω να φτιάξω ενα καλό setup ώστε να είναι ψιλοάρτιος ο εξοπλισμός .
Πάνω σε macpro με leopard
ελπίζω να μην κούρασα γιατί τα γράφω γρήγορα και μπερδεμένα
με φιλικούς χαιρετισμούς
Τελευταία επεξεργασία από moderator: