mixlad41 είπε:Καλησπερα φιλε,
πολυσυζητημενο το θεμα, κανε ενα search, απ'τη μικρη εμπειρια π εχω θα σ ελεγα τη baja
, ειναι οργανο διαφορετικης κλασσης βρε παιδι μ, θα την χτυπησω κ γω μαλλον οταν βρω λεφτα, στ www.dv247.com τη blonde την εχει 470...Τεσπα, παντως πριν αγορασεις, πηγαινε σε ενα μαγαζι κ παιξε μερικες tele,γτ αν παιζεις lp, υπαρχει κ περιπτωση να μη σ αρεσει το μπρατσο,ο ηχος, το ενα, το αλλο...Οποτε πριν αγορασεις δοκιμασε(παντα)...Αυτα, αφηνω τους πιο εμπειρους να συμπληρωσουν αν εχουν κατι...
8)
P.S:Πολυ κ@υλ@ αυτη η baja βρε παιδι μ, τη θελω κ στα δυο χρωματα που βγαινει :-[.....αχ καταραμενα λεφτα...να δω που θα τα βρω![]()
Jazzjoker είπε:Νομίζω αν διάβασες αυτό το thread: http://www.noiz.gr/index.php?topic=152934.0 και άκουσες και τα clips, δε θα σου μείνει για πολύ το δίλημμα....
Χμμμ..; Αυτους...;ndnikola είπε:αν έχεις τα χρήματα kate me.
Το Playability δεν εχει σχεση με το μοντελλο της κιθαρας αλλα με το σωστο set up ,που ετσι κι αλλοιως θα μαθεις καποια στιγμη να κανεις αν μεινεις εδω μεσα... ;Dgmw είπε:ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. υπάρχει κανένας που έχει παίξει με τις δυο ;; να μου πει τις διάφορες σε μαγνητες μπρατσο κ playability ??
Αυτό ακριβώς φοβόμουν !!!!!Superfunk είπε:Τα μπρατσα ειναι κοντα σε αισθηση και feel,ειναι αρκετα "ψωμωμενα" (οχι ομως πολυ παχια) και τα δυο, προσωπικα προτιμω της Baja.