Shy Girl Street

Πολύ πολύ  ωραίο :D :D :D

Στη θεση σου θα το έπαιζα ενα κλικ ποιο αργά

κολλάει λίγο το δεξί χέρι αλλά και πάλι είναι πολύ καλό ;)

Α ναι καλημέρα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστώ αγόρια και κορίτσια. Το γεγονός είνα ότι όντως κολλάει το δεξί. Χρειάζομαι μανικιούρ.

Jazzjoker είπε:
Ευχαριστώ αγόρια και κορίτσια. Το γεγονός είνα ότι όντως κολλάει το δεξί. Χρειάζομαι μανικιούρ.
παίζεις με νύχια η χωρίς

Με νύχια αλλά δεν είναι αρκετά μακριά. Μου σπάνε συνέχεια και τα κόβω. Έχω ένα θεματάκι με αυτό.

Jazzjoker είπε:
Με νύχια αλλά δεν είναι αρκετά μακριά. Μου σπάνε συνέχεια και τα κόβω. Έχω ένα θεματάκι με αυτό.
Χέσε μέσα πρόβλημα είναι

είναι το μόνο θέμα που με κάνει χαρούμενο που παράτησα την  κιθάρα  :D

πως τα λιμάρεις απο δεξιά η στη μέση

πως τα λιμάρεις απο δεξιά η στη μέση
Όπως κάτσει, αλλά σπανίως φτάνουν σε μάκρος που να θέλουν λιμάρισμα.

Jazzjoker είπε:
Όπως κάτσει, αλλά σπανίως φτάνουν σε μάκρος που να θέλουν λιμάρισμα.
σορρυ αν ξεφεύγω απο το θέμα αλλά

τσέκαρε αυτό το βλάκα εχει

καλά παραδείγματα για λιμάρισμα

:)

Theod, διαφωτιστικότατο το βιντεάκι. Θα δω αν μπορώ να κάνω τίποτα. Ευχαριστώ.

Μη βάλει όμως κανένας και συμβουλές για μακιγιάζ τώρα γιατί θα παρεξηγηθούμε.

Jazzjoker είπε:

σορρυ και παλι που το πήγα εκει αλλά οταν έπαιζα κιθάρα ειχα απελπιστεί με τα νύχια

και το έψαξα λιγο παραπάνω... :-X

Jazzjoker είπε:

...να και οι εκδηλωσεις....... ::)...για αυτο και γραφεις αργα το βραδυ...(ποιος ξερει που γυρνας.....)

Korgious είπε:
...να και οι εκδηλωσεις....... ::)...για αυτο και γραφεις αργα το βραδυ...(ποιος ξερει που γυρνας.....)
πονηρουλη Korgious  8) 8) 8) 8)

Λοιπόν. Επειδή υπονοούνται διάφορα και οφείλω να απαντήσω, ορίστε τι κάνω ένα συνηθισμένο βράδυ:

Βάζω μάυρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο. Αν έχω γένια οκ, αν δεν έχω αφήνω. Βγαίνω στο μπαλκόνι και πίνω τσίπουρο απ' το λάστιχο του ποτίσματος, παίζω 5-6 ζεμπεκιές και ευτυχώς για εκείνον, κανείς δε με έχει διακόψει έως τώρα.

Μετά μπαίνω μέσα και γράφω κιθάρα και αν παρατηρήσω πολύ γλυκοματζορίλα σπάω κιθάρα και υπολογιστή, καπνίζω 3 πακέτα και πάω για ύπνο μόνο με το σώβρακο και τις μπότες.

Jazzjoker είπε:
Λοιπόν. Επειδή υπονοούνται διάφορα και οφείλω να απαντήσω, ορίστε τι κάνω ένα συνηθισμένο βράδυ:

Βάζω μάυρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο. Αν έχω γένια οκ, αν δεν έχω αφήνω. Βγαίνω στο μπαλκόνι και πίνω τσίπουρο απ' το λάστιχο του ποτίσματος, παίζω 5-6 ζεμπεκιές και ευτυχώς για εκείνον, κανείς δε με έχει διακόψει έως τώρα.

Μετά μπαίνω μέσα και γράφω κιθάρα και αν παρατηρήσω πολύ γλυκοματζορίλα σπάω κιθάρα και υπολογιστή, καπνίζω 3 πακέτα και πάω για ύπνο μόνο με το σώβρακο και τις μπότες.
:-X ::) εγραψες !

Jazzjoker είπε:

Μπρε σι κοπελι μπας και εισε απ τα Ανώγια τη πρωτευουσα τση Κρητης και δε το

κατεχεις δα  ????

o πνευματικός πατέρας του jj

Trending...

Νέα θέματα

Back