Μου ήρθε πάλι βραδιάτικο να ηχογραφήσω ένα φολκ/μπλουζ για ακουστική που είχα γράψει κάτι χρόνια πριν. Ιδού.
Shy_Girl_Street.mp3
Shy_Girl_Street.mp3
παίζεις με νύχια η χωρίςJazzjoker είπε:Ευχαριστώ αγόρια και κορίτσια. Το γεγονός είνα ότι όντως κολλάει το δεξί. Χρειάζομαι μανικιούρ.
Χέσε μέσα πρόβλημα είναιJazzjoker είπε:Με νύχια αλλά δεν είναι αρκετά μακριά. Μου σπάνε συνέχεια και τα κόβω. Έχω ένα θεματάκι με αυτό.
Όπως κάτσει, αλλά σπανίως φτάνουν σε μάκρος που να θέλουν λιμάρισμα.πως τα λιμάρεις απο δεξιά η στη μέση
σορρυ αν ξεφεύγω απο το θέμα αλλάJazzjoker είπε:Όπως κάτσει, αλλά σπανίως φτάνουν σε μάκρος που να θέλουν λιμάρισμα.
σορρυ και παλι που το πήγα εκει αλλά οταν έπαιζα κιθάρα ειχα απελπιστεί με τα νύχιαJazzjoker είπε:Theod, διαφωτιστικότατο το βιντεάκι. Θα δω αν μπορώ να κάνω τίποτα. Ευχαριστώ.
Μη βάλει όμως κανένας και συμβουλές για μακιγιάζ τώρα γιατί θα παρεξηγηθούμε.
...να και οι εκδηλωσεις....... :Jazzjoker είπε:Theod, διαφωτιστικότατο το βιντεάκι. Θα δω αν μπορώ να κάνω τίποτα. Ευχαριστώ.
Μη βάλει όμως κανένας και συμβουλές για μακιγιάζ τώρα γιατί θα παρεξηγηθούμε.
πονηρουλη Korgious 8) 8) 8) 8)Korgious είπε:...να και οι εκδηλωσεις....... :...για αυτο και γραφεις αργα το βραδυ...(ποιος ξερει που γυρνας.....)
:-X :Jazzjoker είπε:Λοιπόν. Επειδή υπονοούνται διάφορα και οφείλω να απαντήσω, ορίστε τι κάνω ένα συνηθισμένο βράδυ:
Βάζω μάυρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο. Αν έχω γένια οκ, αν δεν έχω αφήνω. Βγαίνω στο μπαλκόνι και πίνω τσίπουρο απ' το λάστιχο του ποτίσματος, παίζω 5-6 ζεμπεκιές και ευτυχώς για εκείνον, κανείς δε με έχει διακόψει έως τώρα.
Μετά μπαίνω μέσα και γράφω κιθάρα και αν παρατηρήσω πολύ γλυκοματζορίλα σπάω κιθάρα και υπολογιστή, καπνίζω 3 πακέτα και πάω για ύπνο μόνο με το σώβρακο και τις μπότες.
Μπρε σι κοπελι μπας και εισε απ τα Ανώγια τη πρωτευουσα τση Κρητης και δε τοJazzjoker είπε:Λοιπόν. Επειδή υπονοούνται διάφορα και οφείλω να απαντήσω, ορίστε τι κάνω ένα συνηθισμένο βράδυ:
Βάζω μάυρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο. Αν έχω γένια οκ, αν δεν έχω αφήνω. Βγαίνω στο μπαλκόνι και πίνω τσίπουρο απ' το λάστιχο του ποτίσματος, παίζω 5-6 ζεμπεκιές και ευτυχώς για εκείνον, κανείς δε με έχει διακόψει έως τώρα.
Μετά μπαίνω μέσα και γράφω κιθάρα και αν παρατηρήσω πολύ γλυκοματζορίλα σπάω κιθάρα και υπολογιστή, καπνίζω 3 πακέτα και πάω για ύπνο μόνο με το σώβρακο και τις μπότες.