Νομιζω οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση μεσω του επισημου αντιπροσωπου στη χωρα για την καθε μαρκα.dynagrego είπε:Ξερει καποιος φιλος αν υπαρχει τεχνικος που να αναλαμβανει σερβις σε ενισχυτες αγορασμενους απο τον Thomann στην Αθηνα? ???
No problemgeorgekz750 είπε:Νομιζω οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση μεσω του επισημου αντιπροσωπου στη χωρα για την καθε μαρκα.
Ασχετη ερωτηση: Εχεις καμια σχεση με kawasaki? (το νικ το ξερω απο σχετικο φορουμ γι αυτο ρωταω)
edit: με προλαβε με την σωστη πληροφορηση ο κυριος Χναράκης,οποτε ακυρο αυτο που νομιζα
Πολύ σημαντική πληροφορία. Ευχαριστούμε !!!dynagrego είπε:Oι ενισχυτες του Thomann δεν αντιπροσωπευονται στην Ελλαδα.
Για οσους δεν γνωριζουν,ο thomann ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα γερμανικα ιντερνετικα μουσικα καταστηματα με τραγικα χαμηλες τιμες και με τζιρο εκατομμυριων στην ελλαδα.
http://www.thomann.de/gr/index.html
Όντως, 37 κιλά είναι !!!Δυστυχως να του στειλω τον ενισχυτη πισω για επισκευη θα μου κοστισει σε μεταφορικα περισοτερα απο οτι τον αγορασα!
Αν είσαι εντός εγγύησης Thomann (3 έτη), δεν έχει νόημα να πληρώσεις. Ρώτησέ τους τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, μήπως αναλάβουν εκείνοι τα μεταφορικά.Αυτό το ρίσκο υπάρχει πάντα όταν αγοράζεις από εξωτερικό.Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι ο THE T.AMP PROLINE 3000,ενας κινεζικος ενισχυτης που κολλαει πανω τη φιρματου ο Thomann.
http://www.thomann.de/gr/tamp_proline_3000.htm
Γι αυτο ρωταω μηπως υπαρχει καποιο ελληνικο σερβις που να τους αναλαμβανει επι πληρωμη παντα.
dynagrego είπε:@georgekz750
ναι,ειμαι απο το kawasaki bikers.gr! ;D
Αυτά είναι! Υπάρχουν κι ελάχιστοι(2-3) Έλληνες που τα κάνουν αυτά, αλλά Όλοι οι υπόλοιποι, να τα βλέπουν και να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ !dynagrego είπε:;Dτελικα αποφασισα κι εγραψα στον τομαν.
Ανταποκριθηκε αμεσως κι στειλε το κουριερ να το παραλαβει για γερμανια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Σε μια βδομαδα ηταν πισω αλλα δεν τον επισκευασε..
τον αντικατεστησε ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Γι'αυτό υπάρχουν οι ελάχιστοι (2-3) Έλληνες όπως λες κι εσύSottos είπε:Αυτά είναι! Υπάρχουν κι ελάχιστοι(2-3) Έλληνες που τα κάνουν αυτά, αλλά Όλοι οι υπόλοιποι, να τα βλέπουν και να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ !
Αν πάω σε ρεστοράν κι έχει μόνο ένα πιάτο ημέρας, δώσω παραγγελία και μου πουν "δε μπορεί να το φτιάξει ο σεφ, λυπούμαστε", θα πάω στο δίπλα ρεστοράν...Μανώλης Χναράκης είπε:Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Γι'αυτό υπάρχουν οι ελάχιστοι (2-3) Έλληνες όπως λες κι εσύ![]()
Καλό το παράδειγμά σου αλλά δεν μιλάμε γιά ρεστοράν και ούτε έχει σχέση με ρεστοράν. Πίστεψέ με.Sottos είπε:Αν πάω σε ρεστοράν κι έχει μόνο ένα πιάτο ημέρας, δώσω παραγγελία και μου πουν "δε μπορεί να το φτιάξει ο σεφ, λυπούμαστε", θα πάω στο δίπλα ρεστοράν...
Ένας μόνο από τους αρκετούς καί σημαντικούς παράγοντες είναι το μέγεθος της αγοράς.Η μεταφορά είναι ευθέως ανάλογη με ελληνικά μαγαζιά που υπόσχονται πάρα πολλά αλλά στοκάρουν και (το χειρότεροπαρέχουν ελάχιστα (τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε προϊόντα). Δεν λέω να πάω στο thomann κατευθείαν βέβαια(λόγω μεταφορικών, έλλειψη δοκιμής κλπ), αλλά στο παρακάτω κατάστημα στην Αθήνα(ή στην περιοχή μου).
Εξαρτάται από πολλά. Είναι αρκετοί οι λόγοι. Εγώ θα σου πω μόνο έναν.hot_sauce είπε:@Μανώλης Χναράκης
μας εξηγείς το "γιατί" δεν μπορούν?
Χαχαχαχαχαχα ;D Οντως.Μανώλης Χναράκης είπε:Πολύ σημαντική πληροφορία. Ευχαριστούμε !!!